✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDaan’s dingenOfficeDaan’s dingen

Daan’s dingen

Daniëlle Korteland is dé kantoorartikelenexpert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig. Wat ze deze week het allerliefst doet is heel enthousiast een “GELUKKIG NIEUWJAAR!” wensen aan iedereen die ze na 31 december nog niet gezien heeft. Wat mij betreft beginnen we 2018 gelijk goed! Hieronder vind je daarom 6 leuke (en een beetje winterse) acties van Inside Office. Lees snel verder, want we geven toffe gadgets weg bij aankoop van bepaalde producten en OP = OP! Gratis ijskrabber bij iedere bestelling Het is winter en dat betekent een grote kans op vorst. Een ijskrabber en anti-frost cover zijn daarom onmisbaar in de auto. Met een anti-frost cover is de voorruit krabben verleden tijd, dit scheelt in de ochtend ongeveer 5 minuten. Is de ruit toch bevroren, dan is een ijskrabber natuurlijk het beste hulpmiddel om de ruiten ijsvrij te krijgen. Op dit moment kun je ze nog niet vinden in de webshop, maar telefonisch zijn ze al te bestellen. Vanaf vandaag geef ik bij iedere bestelling een ijskrabber weg!

Gratis ‘Music Beany’ bij Navigator kopieerpapier
Bij aankoop van Navigator Universal kopieerpapier ontvang je nu gratis een Music Beany. Fijn om te gebruiken in de aankomende koude wintertijd. In de wollen muts is een Bluetooth-hoofdtelefoon geïntegreerd. Hierdoor kun je zonder kabel direct je lievelingsmuziek van je smartphone of tablet beluisteren.
Navigator Universal is een schitterende universele hoogwitte papierkwaliteit en wordt vervaardigd met behulp van de nieuwste technologie op het gebied van papierproductie. Geschikt voor laser- en inkjetprinting en colourcopiers.

kopieerpapier

Gratis drone bij een pallet Double A kopieerpapier
Double A heeft een tijdelijke actie waarbij je bij aankoop van een pallet kopieerpapier (200 pak) een gratis mini drone krijgt. OP = OP! Deze grappige mini drone met controller is alleen geschikt voor indoor  gebruik en heeft een camerafunctie om de leukste foto’s en video’s te maken van familie, vrienden of collega’s.

Gratis Gereedschapsset bij Fastprint kopieerpapier
Bij aankoop van Gold of Extra kopieerpapier van Fastprint ontvang je nu een handige gereedschapsset met lamp. Met deze handige set heb je in geval van nood al het nodige gereedschap binnen handbereik inclusief een lamp.
Het kopieerpapier van Fastprint is geschikt voor kopieermachines, inkjet- en laserprinters. Het egale oppervlak en de neutrale, witte tint zorgen voor afdrukken van hoge kwaliteit.

Gratis camera bij aankoop van sleutelkast
Ontvang nu bij aankoop van een sleutelkast van Pavo een gratis dummy camera. Deze camera maakt geen beelden, maar is een namaakbeveiligingscamera. Hij ziet er zo echt uit dat iedereen zal denken dat het een echte camera is. Ingewikkelde installaties zijn niet nodig. Bevestig hem op de gewenste plaats en zet hem aan. Het rode lampje begint met knipperen waardoor het een echte camera lijkt.
De sleutelkast is een high security sleutelkast met elektronisch combinatieslot. Key Return opening, waardoor men sleutels weer eenvoudig kan retourneren ook als de sleutelkast gesloten is. Compleet met sleutelhangers, genummerde haken, bevestigingsmateriaal en 2 emergency sleutels om de sleutelkast te sluiten of openen.

camera

Afscheurbaar plakband 1 + 1 gratis
Sterk, maar ook zeer gemakkelijk afscheurbaar plakband van Pritt. Nooit meer zoeken naar de tapedispenser of een schaar, maar gewoon met de hand afscheuren. Door de dikte van de tape is het uiteinde eenvoudig terug te vinden. 1 + 1 gratis!

Ik wens je een heel mooi 2018 en hoop dat deze acties daar vast een goed begin van zijn.

Liefs!
Daan

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!