Skip to main content

Daniëlle Korteland is DE kantoorartikel expert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.

Daan's dingen 3

Ben ik net een beetje op dreef met mijn Daan’s Dingen blog. Heb ik jullie natuurlijk niet alleen als trouwe klanten, maar ook als trouwe lezers. En toch ga ik er heel even tussenuit tot na de zomer, namelijk met zwangerschapsverlof!

Natuurlijk draait de shop gewoon door en stel ik je daarom ook graag voor aan onze nieuwe collega, Johan! Johan22222 kopie

Hij kan je met net zoveel enthousiasme en vakkundigheid helpen. Voor degenen die  gewoon lekker vanachter hun laptop zelf de bestellingen plaatsen kan je natuurlijk 24/7 terecht in onze webshop. Hier plaatst Johan, net als ik,  ook wekelijks nieuwe aanbiedingen op. Ook leuk om gewoon eens rond te kijken wat wij allemaal voor (nieuwe) items hebben.

  Feeling Blue

IMG_20170505_153326_743

Mijn laatste webblog voor mijn zwangerschapsverlof staat helemaal in het teken van baby blauw, want wij verwachten een jongetje. Zo heb ik een weer een paar leuke en handige items voor jullie verzameld die bij ons in de (web) shop te bestellen zijn.

Op mijn laatste werkdag trakteer ik uiteraard wat lekkers

image012

Wist je dat je bij ons al je facilitaire artikelen kan bestellen? Neem eens een kijkje in onze webshop voor het hele assortiment. Dit gaat je veel tijd schelen om alles bij 1 leverancier te bestellen en wij bezorgen het ook nog eens gratis. De champagne glazen staan al in de kast thuis om het te vieren.

image007

Voor mijn geboorten kaartjes heb ik de enveloppen al klaar liggen en heb ik nu de tijd om ze te gaan schrijven met alle adressen.

image003

De knijpers om de felicitatiekaarten aan te hangen zijn natuurlijk ook een uitkomst. Ook leuk om te gebruiken in de kantine voor die leuke foto’s van jullie teamuitje.

image006

 

En natuurlijk heb ik de versieringen ook al binnen. Wij hebben voor alle gelegenheden, slingers en ballonnen in onze webshop.

image002

Wat ik ontzettend leuk vind is dat wij ook voor alle gelegenheden leuke cadeau’s hebben. Jullie snappen wel waarom dit nu mijn favoriet is.

image003

Mijn collega’s tipte mij nog even over de mogelijkheid van oordoppen die in onze webshop staan.

image006
En over dit glitter plakband, maar of dat nu zo opvoedkundig verantwoordelijk is twijfel ik natuurlijk sterk aan ;).

image005

Natuurlijk gaan wij als kersverse ouders heel veel foto’s maken. Super handig deze usb stick voor de extra opslagruimte.

image001

Voor mijn vriend heb ik wat moois besteld, want dat heeft hij wel verdiend. Een beetje relaxen in deze hectische tijd want de hormonen spelen natuurlijk met regelmaat op.

image011

Nu is het tijd

image007

om afscheid van jullie te nemen en mijn computer met een muisklik  af te sluiten en in te ruilen voor beschuit met muisjes.image010

Ik wens jullie alvast een hele fijne zomer toe!

Liefs van Daan

P.s. volg je ons al op Facebook? Daar post ik binnenkort natuurlijk een hele mooie foto met een geboortekaartje.