✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDaan’s dingenGeen categorieDaan’s dingen

Daan’s dingen

Daniëlle Korteland is DE kantoorartikel expert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.

Ben ik net een beetje op dreef met mijn Daan’s Dingen blog. Heb ik jullie natuurlijk niet alleen als trouwe klanten, maar ook als trouwe lezers. En toch ga ik er heel even tussenuit tot na de zomer, namelijk met zwangerschapsverlof!

Natuurlijk draait de shop gewoon door en stel ik je daarom ook graag voor aan onze nieuwe collega, Johan!

Hij kan je met net zoveel enthousiasme en vakkundigheid helpen. Voor degenen die  gewoon lekker vanachter hun laptop zelf de bestellingen plaatsen kan je natuurlijk 24/7 terecht in onze webshop. Hier plaatst Johan, net als ik,  ook wekelijks nieuwe aanbiedingen op. Ook leuk om gewoon eens rond te kijken wat wij allemaal voor (nieuwe) items hebben.

  Feeling Blue

Mijn laatste webblog voor mijn zwangerschapsverlof staat helemaal in het teken van baby blauw, want wij verwachten een jongetje. Zo heb ik een weer een paar leuke en handige items voor jullie verzameld die bij ons in de (web) shop te bestellen zijn.

Op mijn laatste werkdag trakteer ik uiteraard wat lekkers.

Wist je dat je bij ons al je facilitaire artikelen kan bestellen? Neem eens een kijkje in onze webshop voor het hele assortiment. Dit gaat je veel tijd schelen om alles bij 1 leverancier te bestellen en wij bezorgen het ook nog eens gratis. De champagne glazen staan al in de kast thuis om het te vieren.

Voor mijn geboorten kaartjes heb ik de enveloppen al klaar liggen en heb ik nu de tijd om ze te gaan schrijven met alle adressen.

De knijpers om de felicitatiekaarten aan te hangen zijn natuurlijk ook een uitkomst. Ook leuk om te gebruiken in de kantine voor die leuke foto’s van jullie teamuitje.

En natuurlijk heb ik de versieringen ook al binnen. Wij hebben voor alle gelegenheden, slingers en ballonnen in onze webshop.

Wat ik ontzettend leuk vind is dat wij ook voor alle gelegenheden leuke cadeau’s hebben. Jullie snappen wel waarom dit nu mijn favoriet is.

Mijn collega’s tipte mij nog even over de mogelijkheid van oordoppen die in onze webshop staan.

En over dit glitter plakband, maar of dat nu zo opvoedkundig verantwoordelijk is twijfel ik natuurlijk sterk aan ;).

glitter tape

Natuurlijk gaan wij als kersverse ouders heel veel foto’s maken. Super handig deze usb stick voor de extra opslagruimte.

usb

Voor mijn vriend heb ik wat moois besteld, want dat heeft hij wel verdiend. Een beetje relaxen in deze hectische tijd want de hormonen spelen natuurlijk met regelmaat op.

Nu is het tijd.

om afscheid van jullie te nemen en mijn computer met een muisklik  af te sluiten en in te ruilen voor beschuit met muisjes.

Ik wens jullie alvast een hele fijne zomer toe!

Liefs van Daan

P.s. volg je ons al op Facebook? Daar post ik binnenkort natuurlijk een hele mooie foto met een geboortekaartje.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!