✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDaan’s dingenGeen categorieDaan’s dingen

Daan’s dingen

Goedemorgen!!
Nu het buiten nog best wel koud is brrrrr, dromen we van maar één ding: het voorjaar! De tijd dat de zon zich weer vaker laat zien en de temperaturen toenemen. Daar worden we vrolijk van! Daarom hebben wij weer heel veel leuke voorjaarsartikelen en een Paasassortiment op voorraad.

Wat dacht u van vrolijke kuikentjeshaantjes of een pluche schaap.

Of leuke diverse paasdecoratie zoals leuke paashangers assortieierdoppen of porseleinen mokken.

En aan de zoetekauw is ook gedacht, heerlijke paaseitjes met praline ! En vergeet niet Tony’s Chocolonely paaseieren in doos of heerlijke chocolaatjes van Hamlet!

En als je een mooie bestelling kantoorartikelen plaatst boven de € 65,- krijgen jullie er een zakje paaseitjes bij, lekker he?!
Nog even een weetje wij leveren niet alleen kantoorartikelen aan de zakelijke klanten, maar ook kantoorartikelen voor de particulier markt, denk maar eens aan inktcartridges voor Diverse printers  want wie heeft er nu geen printer thuis tegenwoordig?

Gelijk 2 top acties om mee te beginnen:

Ennnn…. Vergeten jullie 20 april de secretaresses niet?? Een jaarlijks terugkerende dag, op de 3e donderdag in april waarop secretaresses in het zonnetje worden gezet.
Secretaressedag is een Amerikaans idee. Het werd op 20 april 1989 in Nederland onder de naam ‘Secretaries Day’ geïntroduceerd door Secretaresse Magazine (het huidige Management Support Magazine, (het niet meer bestaande) StarJob Secretaresse Uitzendbureau, Schoevers, Fleurop en Bloemenbureau Holland. De bedoeling van het jaarlijkse evenement was om de secretaresse in het zonnetje te zetten, stil te staan bij zijn/haar toegevoegde waarde voor de organisatie en om het imago van het secretaressevak te verbeteren. Daarbij richtten de organisatoren zich op de managers en op secretaresse zelf. (Bron: Wikipedia)

Daarom heb ik ook wat leuke items voor jullie op een rijtje gezet.
De nieuwe Dymo Labelwriter Draadloos, druk labels af zonder kabels, dankzij Wi-Fi, vanaf uw Mac, pc, smartfone of tablet.

Dymo draadloos wit

Wie schrijft die blijft! Mooie luxe schrijfwaren van Cross, Parker, Waterman of Lamy en misschien een leuk idee om de pen te laten graveren, ook dit kan ik voor je regelen.

Luxe schrijfwaren

Dit zijn toch leuke kadootjes voor de secretaresses? Er hoort natuurlijk wel een mooi bosje bloemen bij en dan kun je bij mij terecht voor een mooie moderne vaas, want ik lever niet alleen kantoorartikelen maar ook hele leuke (woon)accessoires voor op kantoor!

Fest Vazen

Woondecoratie Fest

Wat ook een leuk idee is, hang een glasbord op en laat een mooie tekst achter, leuke complimentjes doen het altijd goed (dat vind ik namelijk ook). In verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar, zelfs leisteen look.

Glasbord

Ik hoop dat ik jullie weer een aantal spetterende producten heb laten zien!
Tot snel!
Liefs Daan

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina Wie weet tot snel!