✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDaan’s dingenGeen categorieDaan’s dingen

Daan’s dingen

Daniëlle Korteland is dé kantoorartikelenexpert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.

Hoewel het met storm en regen wel een stuk lastiger is om de zomer in je bol te houden doe ik toch heel hard mijn best. Het was een prachtige zomer voor mij met de geboorte van mijn trots; Javi. Vorige maand ben ik weer gestart na mijn zwangerschapsverlof. Sindsdien ben ik op dinsdag, donderdag en vrijdag weer in de shop te vinden en krijg je mij weer aan de telefoon.

In deze editie van Daan’s Dingen neem ik jullie weer mee met (nieuwe) items uit onze webshop. Jullie begrijpen vast dat mijn smartphone overuren draait bij de aanblik van mijn vrolijke spruit. Tegenwoordig loop je niet meer met een fotoboekje in je handtas, maar is je mobiele telefoon voldoende. Toch vind ik het ook leuk om een foto neer te zetten of een leuke collage te maken. Dat kan allemaal met onderstaande items. En hoe leuk is die HP Sprocket die direct foto’s vanaf je smartphone kan printen?! Zit bij mij al in de winkelwagen, maar is ook een superleuk cadeau natuurlijk voor een verjaardag of de aankomende feestdagen!

Party foto accessoires
Hele vrolijke party foto accessoires waarmee ook ik poseer voor de camera. 25 leuke accessoires!

Telefoonhoes
Deze silicone hoes voor iPhone en/of Samsung beschermt je smartphone thuis of onderweg tegen stoten en krassen. Hij is verkrijgbaar in verschillende designs of neutrale kleuren.

Fotoprinter hp sprocket

Deze draagbare printer ter grootte van een mobiele telefoon en met een gewicht van 170 gram gaat overal mee naartoe. Plaats eenvoudig de 10 meegeleverde vellen en print direct foto’s van 5 x 7,6 cm. Door het verwijderen van het achtervel kan de foto op ieder gewenste oppervlakte geplakt worden. Print via de HP Sprocket App met Bluetooth-technologie. Download de gratis HP Sprocket App om je foto’s te bewerken voordat je ze print. Geef ze een persoonlijke touch met tekst, randen en emoji’s om echt unieke foto’s te printen. Koppel je social media-accounts met de HP Sprocket App en maak direct kleurenprints van elke foto. Verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Bekijk hem hier!
Fotopapier voor sprocket
HP ZINK fotopapier 5×7,6cm (2x3inch) is speciaal ontwikkeld voor gebruik op de HP Sprocket Photo Printer die we net hebben gezien. Hiermee print je de mooiste snapshots op glossy fotopapier om te delen met je familie en vrienden. Door de kleefbare achterzijde is het ook geschikt voor het maken van persoonlijke decoraties. Bestand tegen vlekken, water en scheuren. Bekijk dit fotopapier hier!

 

Fotokarton 
Leuk hobbypapier en karton voor de mooiste knutselwerkjes. Er zijn diverse varianten en maten. Hier kun je ze vinden.

Scanner canon
Snel en rechtstreeks scannen naar cloudservices vanaf je pc. Profiteer van scans met een hoge resolutie van maximaal 2400x4800dpi met de CIS-sensor. Leg foto’s met uitzonderlijk detail en correcte kleurweergave vast dankzij 48-bits interne kleurdiepte. Bespaar tijd dankzij snelle A4-kleurenscans van 300dpi in slechts 16sec. Gebruiksvriendelijke bediening dankzij 4 EZ one-touch-knoppen. Verbeter tekst, afbeeldingen en foto’s in gescande documenten apart met Auto Document- en Photo Fix-technologie. Bekijk de scanner hier.

Inkjetpapier hp
HP fotopapier is HP’s beste fotopapier dat foto’s van professionele kwaliteit produceert die tot 115 jaar lichtbestendig zijn. De matglanzende toplaag en de zware kwaliteit bieden alles wat u van traditioneel afgedrukte foto’s verwacht. Leverbaar zonder (ZR) witrand. Hier kun je het fotopapier bestellen!

Acties
Natuurlijk hebben we nog een paar mooie aanbiedingen!

Gratis VR-bril bij kopieerpapier
Dit hagelwitte printpapier is tweezijdig te gebruiken en kan haarscherp printen en kopiëren. Geen storingen en langere levensduur van het kopieerapparaat. Bij een aankoop van een halve pallet van dit printpapier krijg je een gratis Virtual Realitybril. 

Rekenmachine gratis
Dit is de Canon P29-DIV bureaucalculator. De rekenmachine heeft een printer (2 kleuren: zwart en rood) en een 10-cijferig display. Als je die bestelt voor 29 oktober, krijg je er een rekenmachine bij.

Spinners
Een veilige variant spinners met 25% korting.

spinner

Liefs van Daan

P.S. Volg je ons al op Facebook? Daar posten wij ook regelmatig hele mooie foto’s van interieurs die wij hebben geleverd, maar natuurlijk ook de laatste aanbiedingen en items.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!