✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDaan’s dingenGeen categorieDaan’s dingen

Daan’s dingen

Daniëlle Korteland is DE kantoorartikel expert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.

Jullie lezen allemaal deze maand mijn eerst blog ‘Daan’s Dingen’ en dat vind ik best spannend kan ik je vertellen. Ik ben bij Inside Office verantwoordelijk voor de kantoorartikelen. Je kan bij mij per mail of telefoon je bestelling plaatsen, maar natuurlijk ook even langs komen in onze shop aan de Kelvinring. Altijd gezellig en kan ik je ook gelijk de nieuwste artikelen laten zien.

Voor degenen die  gewoon lekker vanachter hun laptop zelf de bestellingen plaatsen kan je 24/7 terecht in onze webshop webshop Inside Office  Hier plaats ik ook wekelijks nieuwe aanbiedingen op. Ook leuk om gewoon eens rond te kijken wat wij allemaal voor (nieuwe) items hebben.

Vanwege mijn eerste blog en Valentijnsdag heb ik mijn feestoutfit aangetrokken en krijgen jullie een paar van mijn favoriete dingen uit de shop te zien helemaal in Valentijnsstijl.

Zo zijn alle items in roze en blauw te verkrijgen, van lieve hartjes tot aan stoere nieuwe gadgets. Vorige week ben ik al helemaal in de stemming gekomen en heeft iedereen bij een bestelling boven de 50 euro een valentijnskado van mij gehad. Altijd leuk om iemand te verrassen en laten zien hoe blij je met ze bent toch?!

Post-it

Wil jij ook een lieve boodschap achter laten bij je collega of een compliment geven? Gebruik dan de hartvormige post-it , daar wordt je collega vast blij van. hartvormige post-it Wil je het liever toch strikt zakelijk houden gebruik  dan de stoere blauwe post-it. blauwe post-it

Pennenhouder

Je wilt op Valentijnsdag natuurlijk geen enkele whatsapp missen. Dan is deze stijlvolle pennenhouder met een glossy afwerking erg praktisch. Het versterkt het geluid van je telefoon wanneer deze in de houder staat. In mooie duokleuren beschikbaar. Voldoende ruimte om je pennen, potloden, stylus en meer in op te bergen. Extra compartiment met geluidsversterker, voor smartphones tot iPhone 6 plus. Het scherm van je smartphone blijft volledig zichtbaar wanneer deze in de houder staat.

Natuurlijk in roze pennenhouder roze en in blauw pennenhouder blauw te verkrijgen.

Met WOW maak je het verschil

Bovenstaande artikelen zijn uit de WOW collectie van Leitz. Bureau accessoires die niet alleen functioneel zijn, maar er ook geweldig uitzien op je werkplek. Perfect op elkaar afgestemd in een opvallend tweekleuren design met glossy afwerking. De strakke vormgeving en slimme functies maken deze serie extra aantrekkelijk.

Wij hanteren bij Inside Office een clean desk beleid. Een clean desk houdt in dat aan het einde van een werkdag door de werknemer alle papieren en notities van het bureau moeten zijn opgeborgen. Leg deze bijvoorbeeld in een ladeblok Ladenblok wit/blauw

Je hebt de keuze uit 4 laden (2 grote en 2 kleine) óf 5 laden (1 grote en 4 kleine). Aantrekkelijk en stijlvol, in WOW-kleuren van Leitz met glanzende afwerking. Dit robuuste ladenblok past perfect bij andere producten uit het WOW-assortiment van Leitz. Natuurlijk ook in roze verkrijgbaar Ladenblok wit/roze

Telefoonoplader

Je bureau opgeruimd hebben en je telefoon opladen zonder kabel?! Dat kan met deze unieke desk organiser. Eenvoudig: Ledlampje geeft aan wanneer je telefoon in de juiste positie ligt om op te laden. Energiebesparend: wanneer je telefoon volledig is opgeladen, stopt het apparaat vanzelf. In roze telefoonoplader roze en natuurlijk in stoer blauw telefoonoplader blauw

Plakbandhouder

In de serie WOW van Leitz hebben wij natuurlijk ook plakbandhouders , maar als ‘ meisje meisje ‘ laat ik jullie ook nog graag deze variant zien plakbandhouder schoen

Actie

Maandelijks hebben wij nieuwe acties en aanbiedingen in onze webshop. Wil je hiervan op de hoogte blijven, schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief inschrijven nieuwsbrief met als onderwerp; Inschrijven Nieuwsbrief.

We hebben afgelopen weken toch allemaal nog regelmatig moeten krabben en daarom gooi ik voor jullie deze winteraanbieding er nog een keer in bij afname van 2 dozen color copy A4 webshop Inside Office

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!