✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeDaan’s DingenOfficeDaan’s Dingen

Daan’s Dingen

December Feestmaand

Daniëlle Korteland is dé kantoorartikelenexpert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig.

Waar sommige mensen opzien tegen de donkere dagen en het winterweer kijk ik altijd uit naar de Decembermaand, wat een feest! Sinterklaas, mijn verjaardag, Kerstmis en oud en nieuw! Een maand vol met eten, gezelligheid en cadeaus.  Maar voor veel mensen slaat dan natuurlijk ook de kerststress weer toe. Vaak moet er niet alleen thuis een partyplanner ingezet worden, maar ook op kantoor.

Geen stress, want ik heb de perfecte oplossing voor jullie. Bestel gewoon via onze webshop! Hier vind je alles terug wat je nodig hebt voor de juiste relatiegeschenken  of voor de kerstborrel.

Tegen alle regels in heb ik de kerstboom al staan voor dat Sinterklaas het land uit is, gewoon omdat ik het zo gezellig vind. Al die lichtjes en glitters, ik houd ervan!
Wil jij ook in de decemberfeeststemming komen? Lees dan in mijn blog weer alles over mijn favoriete items.

We starten dit keer met alle cadeaus die je van ons krijgt bij de aanschaf van kantoorartikelen. Leuk voor onder je eigen boom of om weg te geven. De decembermaand is immers al duur genoeg.

theelichtjes

Verwenpakket

Nog op zoek naar een mooi verwenpakket voor je collega’s? Met de pakketten van Rituals zit je altijd goed.

Stoer cadeau

Of net wat stoerder zijn de vuurkorven.

Kerstboom

Niet ieder kantoor is geschikt om een grote boom neer te zetten, kies dan voor deze bescheiden bomen waarbij je toch echt dat kerstgevoel krijgt.

Met nog een paar lampjes erbij dan is alles in sfeer. In de vorm van een engeltjekerstboom of ster.

kerstboom

Thuis de gezelligheid van de kaarsen aan, het gourmetstel op tafel en een stuk Tony’s  Chocolonely voor bij de thee. Natuurlijk ook allemaal heel leuk om te krijgen als sint- of kerstcadeau.

Natuurlijk kon ik het niet laten om ook een kerstknuffel voor mijn kleine mannetje te kopen, zijn eerste winter.

Dan tikt de tijd alweer snel door en sluiten we 2017 feestelijk af. Voor het aftellen kun je deze klok wel goed gebruiken!

Dan starten we in januari weer met lege agenda’s, waarvan wij een enorm assortiment hebben.

Ik wens jullie allemaal, namens ons hele team, hele fijne kerstdagen en een warm en liefdevol 2018!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!