✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeComplete inrichting voor Lek en Waard WonenGeen categorieComplete inrichting voor Lek en Waard Wonen

Complete inrichting voor Lek en Waard Wonen

Een inspirerende en transparante omgeving met voldoende flexibele werkplekken. Dat is kort gezegd hoe het nieuwe kantoor van woningcorporatie Lek en Waard Wonen er nu vanbinnen uitziet. De corporatie is sinds 1 april 2017 officieel ontstaan uit een fusie tussen Woningstichting Nieuw-Lekkerland en Woningbouwstichting Lek en Waard Wonen in de gemeente Molenwaard.

Blog gaat na deze video hieronder verder.

Als trouw leverancier was Inside Office door de corporatie gevraagd om goed te kijken naar de ruimte om deze zo optimaal mogelijk te gebruiken en vervolgens ook toekomstproof in te richten. Vanzelfsprekend moest een ontwerp ook aan alle Arbo-technische eisen voldoen. Daarnaast is Lek en Waard Wonen zich ervan bewust dat zij werkt met gemeenschapsgeld. Uit een beperkte verbouwing moest dus het maximale gehaald worden. Directeur Dennis Meulendijk van Inside Office: ‘Op basis van de bestaande ruimte en met gebruikmaking van bestaande meubelen hebben wij een ontwerp gemaakt dat de corporatie heeft verrast. Dat is onze grote uitdaging. We gaan creatief om met de bestaande meubelen en geven er veelal zelf nog een draai aan om het weer een tweede leven te geven. Daarnaast werken we graag met visuals. Die doen het altijd goed.’

Blog gaat hieronder verder.

Voortraject

Samen met het projectteam van de woningcorporatie is een werkgroep opgericht om aan het ontwerp te werken. Dennis: ‘Dat doe je als je gaat samenwonen. Je krijgt dan een breed gedragen ontwerp. Het was bovendien mooi te zien dat iedereen het samenwonen, de open ruimtes en de flexplekken omarmde. Dat is natuurlijk helemaal van deze tijd, maar nog lang niet altijd zo vanzelfsprekend.’

Kantine
Benedenverdieping
Benedenverdieping
Vergaderruimte

Inrichting

Het ontwerp komt uit handen van ontwerpster Fanny de Vries van Inside Office. ‘Samen met de werkgroep hebben we gekozen voor een open en frisse uitstraling die is gebaseerd op de landelijke omgeving waarin de corporatie werkt. De blauwe en groene details zorgen voor een frisse uitstraling. De balie is volledig op maat gemaakt en voorzien van houten planken en een uitgefreesde skyline.

Anita Jakovljevic-Glavas, Manager Klant & Wonen, is zeer tevreden met het resultaat: ‘De voormalige ruimte was weinig inspirerend en had veel kleine hokjes waardoor ruimte verloren ging. Inside Office is erin geslaagd de bestaande ruimte optimaal te gebruiken, toekomstproof in te richten en binnen het gegeven budget te blijven. We zijn bovendien blij met de landelijke uitstraling van het interieur en de mooie visuals van de molens en de oude foto’s uit de dorpskernen van de corporatie.’

Blog gaat hieronder verder.

Lokale ondernemers

Voor de uitwerking van de verbouwing is door Lek en Waard Wonen bewust gekozen voor lokale ondernemers. Dennis Meulendijk: ‘Samenwerken met lokale partijen staat ook bij ons hoog in het vaandel. De connecties met de partijen die de corporatie voor ogen had waren dan ook zo gemaakt.’

Inside Office heeft Van Eijk interieurbouw de keuken op maat laten maken en plaatsen, Jensz de glazen wanden en koffie expert Joël de Lange is ingezet voor een goede koffiemachine. Vervolgens heeft Bouwbedrijf Damsteegt de verbouwing gerealiseerd waarbij het bedrijf Van Rijnsbergen elektrotechniek, Hol installatietechniek en Jaleco projectafbouw in de arm heeft genomen. Voor de ICT-aanleg is Altronic Automatisering ingezet, waarvoor Zeggelaar Installatietechniek de aanleg heeft gezorgd.

@Fotografiecredit Cees van der Wal   Bekijk hier het volledige portfolio  #Bij het maken van de foto’s was het pand net opgeleverd en de opdrachtgever nog maar net verhuisd. Na de open dag komt er een update.

————-

Fusie Lek en Waard Wonen 2017 | kort bericht

Fusie biedt voordeel voor klanten

Lek en Waard Wonen is sinds 1 april 2017 de nieuwe naam voor de woningcorporatie die is ontstaan door de fusie tussen Woningstichting Nieuw-Lekkerland en Woningbouwstichting Lek en Waard Wonen. Door de krachtenbundeling is de corporatie in staat om de juiste kennis in huis te houden en te halen om te blijven voldoen aan de wet- en regelgeving die steeds hogere eisen stelt.

Volgens directeur-bestuurder Lek en Waard Wonen Adrie Tukker-Blok zorgt de fusie tussen de twee woningcorporaties binnen de gemeente Molenwaard ervoor dat doelen en ambities om klanten optimaal te kunnen bedienen, beter worden waargemaakt.

Het kantoor van de nieuwe corporatie bevindt zich in het voormalige kantoor van Woningstichting Nieuw-Lekkerland aan de Dorpslaan 50. Het kantoor is verbouwd om ruimte te maken voor de extra medewerkers door de inzet van flexibele werkplekken. Het kantoor is van maandag tot vrijdag geopend en bereikbaar. De steunpunten Hof van Ammers in Groot-Ammers en brede school De Veste in Nieuwpoort) zijn beperkt open en bereikbaar. Openingstijden en informatie via: www.lwwonen.info.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!