✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeCommuniceer ook met digital signage in je bedrijfProjectinrichtingCommuniceer ook met digital signage in je bedrijf

Communiceer ook met digital signage in je bedrijf

Communiceer ook met DIGITAL SIGNAGE in je bedrijf

Digital Signage is beeldschermcommunicatie die je kunt inzetten voor informatie, branding, promotie, sfeer en entertainment. Het is dé manier om actuele boodschappen snel met je doelgroep te communiceren op specifieke plekken en op geselecteerde momenten. De content is hierbij erg belangrijk: een betekenisvolle boodschap in tekst, beeld en geluid. Wij richten ons naast Toshiba multifunctionals voor printing en het optimaliseren van documentprocessen, ook op het op de meest efficiënte wijze aanbieden en communiceren van informatie, zowel voor interne als externe doelgroepen. We analyseren, implementeren en beheren informatie- en documentprocessen en helpen je hierbij dit op de meest efficiënte wijze in te richten.
Functionele Digital Signage oplossing verhoogt de omzet, zorgt voor een betere beleving bij je klanten en werknemers, ondersteunt de bedrijfsdoelstellingen en verbetert uw branding. Je verpakt je commerciële of informatieve boodschap zoals jij dat wilt en u verspreidt jouw boodschap op elke gewenste plek in je kantooromgeving. Bij de receptie, in de showroom of vergaderruimte, op de afdeling en in het bedrijfsrestaurant, de koffiecorner of het magazijn.

Geschikt voor elke kantooromgeving

Zo voegt Functionele Digital Signage een nieuwe dimensie toe aan de communicatie in elke kantooromgeving in elke sector: van accountantskantoor tot zorgcentrum, van onderwijsinstelling tot distributiecentrum, en van hotel tot transportbedrijf.
In veel organisaties draagt een receptioniste, gastvrouw of commerciële medewerker zorg voor de ontvangst en begeleiding van uw bezoekende klant. Het persoonlijke contact is hierbij erg belangrijk. Digital Signage oplossingen kunnen hier beleving aan toevoegen en sommige taken zelfs overnemen. Denk aan het persoonlijk welkom heten aan de receptiebalie door de naam van de bezoeker en het logo van de organisatie op het beeldscherm te tonen, de bezoeker te wijzen op de koffieautomaat in de wachtruimte of alvast te informeren over nieuwe producten. Ook het informeren over het laatste nieuws, het weerbericht of de file-informatie is mogelijk. Of denk aan het begeleiden van de bezoeker door het gebouw door middel van bewegwijzering.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!