✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeProjectinrichting: Breng het straatbeeld naar binnen met tapijttegelsOfficeProjectinrichting: Breng het straatbeeld naar binnen met tapijttegels

Projectinrichting: Breng het straatbeeld naar binnen met tapijttegels

Met de Interface Equal Measure collectie breng je buiten naar binnen! Deze collectie is gebaseerd op de klinkers die overal ter wereld onderdeel zijn van het straatbeeld.

 

De vloer heeft een grote invloed op de sfeer van elke ruimte

Daarnaast moet de vloer de belasting van meubilair en schoenen aankunnen. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren.

Bij de nieuwe Equal Measure collectie refereren skinny planks aan het bekende en zijn tegelijkertijd origineel. De ruige, onregelmatige uitstraling van een oude straat wordt gecombineerd met de luxe en zachte textuur van tapijttegels. Door de hoogteverschillen en structuur verschillen (luspool en gesneden pool) komt je tapijt min of meer tot leven en geeft het een bewegend effect. (Bron)

Buiten wordt naar binnen gebracht en de beweging kan gecreëerd worden in vier richtingen. Door deze natuurlijke uitstraling is de Equal Measure collectie één van de favorieten van onze Fanny van de ontwerpstudio.

Bepaal zelf: afbeeldingen zeggen meer dan woorden.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!