Skip to main content

Met de Interface Equal Measure collectie breng je buiten naar binnen! Deze collectie is gebaseerd op de klinkers die overal ter wereld onderdeel zijn van het straatbeeld.

De vloer heeft een grote invloed op de sfeer van elke ruimte.

Daarnaast moet de vloer de belasting van meubilair en schoenen aankunnen. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren.

Bij de nieuwe Equal Measure collectie refereren skinny planks aan het bekende en zijn tegelijkertijd origineel. De ruige, onregelmatige uitstraling van een oude straat wordt gecombineerd met de luxe en zachte textuur van tapijttegels. Door de hoogteverschillen en structuur verschillen (luspool en gesneden pool) komt je tapijt min of meer tot leven en geeft het een bewegend effect. (Bron)

Buiten wordt naar binnen gebracht en de beweging kan gecreëerd worden in vier richtingen. Door deze natuurlijke uitstraling is de Equal Measure collectie één van de favorieten van onze Fanny van de ontwerpstudio.

Bepaal zelf: afbeeldingen zeggen meer dan woorden.

Kantoormeubelen Dordrecht tapijttegelsKantoormeubelen Dordrecht tapijttegelsKantoormeubelen Dordrecht tapijttegelsKantoormeubelen Dordrecht tapijttegels
Kantoormeubelen Dordrecht tapijttegels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie over deze gave tapijttegels? Onze Fanny weet er alles van, dus neem gerust contact op!