✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeBezoek Orgatec 2022kantoorinrichtingBezoek Orgatec 2022

Bezoek Orgatec 2022

Orgatec

Na 4 jaar was er eindelijk weer de Orgatec beurs, de beurs voor projectinrichters, architecten en liefhebbers. Deze beurs vindt 1 keer in de 2 jaar plaats en wordt gehouden in Keulen. Wij hebben een bezoek gebracht en hebben erg veel mooie producten & noviteiten gezien. Hierbij een kleine greep van alle producten!

Palmberg

Layers is een nieuw programma die we op de beurs hebben gezien, werken op alle niveaus. Met Layers verander je van perspectief en vind je je eigen persoonlijke houding. Banken zijn tegelijkertijd tafels, met de verplaatsbare kussens kan je allerlei diverse opstellingen maken. Een frisse toevoeging aan het al brede assortiment van Palmberg.

Palmberg

Vepa

Als enige fabrikant van projectmeubilair worden de producten van Vepa voor 100% in Nederland gefabriceerd. Dit levert een CO2 reductie op van wel 70%. Vepa is goed op weg naar een afval loze fabriek. Duurzaamheid staat bij Vepa hoog in het vaandel. Zo hebben ze een tafel en meerdere stoelen gefabriceerd van plastic uit de Amsterdamse grachten en een stoel van hennep & hars.

Goed voor de planeet en het ziet er ook nog eens super uit!

Vepa

Mobitec

De Tribu tafel, mooi vormgegeven en (bijna) oneindig door te koppelen. De grootste Tribu tafel die Mobitec tot nu toe heeft gemaakt is wel 13 meter lang.

Zowel rond, vierkant of rechthoekig kunnen de Tribu-tafels uitgevoerd worden in grote afmetingen. Kies een massief eiken blad of een MDF-blad met een FENIX NTM©-fineerlaagje. Het blad heeft afgeronde hoeken en is verjongd, echt een plaatje!

Mobitec

Artifort

Track is een modulaire bank met een prachtig ontwerp (middelste foto). De modules creëren samen een comfortabel landschap van kleine ziteilanden die in elk interieur de aandacht trekt. De bank bestaat uit twee delen, een stevige zitting en bijna zwevende rugleuning. Stopcontacten zijn geïntegreerd in een ronde eikenhouten tafel, deze module wordt geplaatst tussen twee zitelementen. 

Sfeer

De sfeer op de beurs was goed, er stonden 700 verschillende leveranciers met hele diverse producten. We hebben veel organische vormen en mooie rijke stoffen gezien. Veel aardetinten maar ook hele mooie felle kleuren. Daarnaast veel akoestiek, zoals wandpanelen, scheidingswanden, gestoffeerde plantenbakken en belcellen. Daarnaast speelt duurzaamheid een hele grote rol en zijn er veel leveranciers die goed op weg zijn naar een afval loze productie. Daar worden wij blij van!

kantoormeubelen

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!