✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeBezoek aan de HuislijnTec!OfficeBezoek aan de HuislijnTec!

Bezoek aan de HuislijnTec!

Nieuwe showroom

Afgelopen week waren wij bij de HuislijnTec aanwezig om de nieuwe collectie en de vernieuwde showroom te aanschouwen. Tijdens deze dagen wordt de nieuwe collectie van Huislijn, DeBerenn, Feltouch en Busypod gepresenteerd.

Het concept van dit jaar was beweging, dit zag je terug in de aankleding; kunstgras, sport&spel elementen.

Highlights

De highlights dit jaar waren de MOVE tafel, uitbreiding van de Flexwall, akoestische verlichting en de Busypod bel en overleg units.
MOVE tafel

De collectie bestaat uit lunch- en bespreektafels die makkelijk verplaatsbaar zijn door grote zwarte wielen. De tafelserie is verkrijgbaar met of zonder dak element.

De MOVE is qua constructie zeer stabiel en heeft een stoere en eigentijdse uitstraling.

Flexwall uitbreiding

Flexwall is een industriële & modulaire vakkenkast met vele mogelijkheden. Van roomdivider tot vergadertafel met TV kast tot bar! De Flexwall kan geheel naar eigen wens worden samengesteld

Het Flexwall programma is uitgebreid met plantenbakken, lockers, garderobe elementen, hoge en lage tafels die je aan het frame bevestigd, whiteboards en akoestische panelen

Verlichting feltouch

Feltouch biedt in hun collectie panelen, wandbekleding, plafondoplossingen, scheidingswanden en LED verlichting. In hun nieuwe collectie hebben ze 3 hele toffe LED lampen toegevoegd.

De Bowl, deze is verkrijgbaar als hanglamp maar ook als wandlamp in 60 cm doorsnede en 90 cm. De Shine ON Cracker is een speelse kap met een doorsnede van 60 cm in diverse kleuren verkrijgbaar.

De Make Up Lighting is een hanglamp van 180 cm breed met lijnverlichting of met lijn- en spotverlichting voor boven een vergadertafel of werkplek!

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!