Skip to main content

Op dinsdag 14 september mocht Inside Office voor de 3e maal in de afgelopen 10 jaar de bokaal voor de Beste Toshiba Excellent(highest level dealer)Dealerorganisatie in ontvangst nemen. Een prijs waar we samen met onze klanten heel trots op kunnen zijn.

Maar hoe is dit bereikt? Toshiba heeft sinds 1 jaar hun zeer succesvolle en presterende A3 kleuren mfp’s uitgebreidt met een A4-lijn en behalve wijzelf en onze klanten heeft een onafhankelijke marktonderzoek deze types ook 2 prijzen -Buyers Lab 2021 toegedicht. Toshiba’s nieuwste e-STUDIO330AC en e-STUDIO400AC multifunctionele A4 printers hebben de prijzen gewonnen door een combinatie van gebruiksgemak, dynamische functies en uitzonderlijke waarde.

Het marktonderzoeksbureau heeft de e-STUDIO330AC als de beste A4 kleuren multifunctional verkozen voor middelgrote tot grote werkgroepen en de e-STUDIO400AC A4 kleuren multifunctional als beste keuze voor grote werkgroepen. De Keypoint Intelligence Pick Awards zijn voor producten die binnen een jaar flinke tests hebben ondergaan en door de ervaren analisten en technici van het bedrijf als “Best in Class” worden beschouwd.

“Toshiba is een goede keuze voor middelgrote en grote werkgroepen die op zoek zijn naar een kleurenprinter”, aldus Kaitlin Shaw, Associate Director A4 Hardware bij Keypoint Intelligence. “Voor een zeer concurrerende prijs per afdruk in vergelijking met modellen uit dezelfde klasse, krijgen bedrijven goed presterende, gebruiksvriendelijke systemen met uitstekende functiesets. De waarde die deze multifunctionele printers bieden aan middelgrote en grote omgevingen, zijn echt opmerkelijk.”

Hieronder lees je alles over de meest gewaardeerde functionaliteiten van de printerserie, waardoor Inside Office ook succesvol is geweest!

Indrukwekkend gebruiksgemak

De printers zijn voorzien van grote (10,1-inch) en intuïtieve touchscreens, die het moeiteloos instellen van opdrachten mogelijk maakt. De geïntegreerde DSDF van het printsysteem kopieert en scant (naar bestand of e-mail) met een snelheid van 120 dubbelzijdige afdrukken per minuut.

Snel, productief en betrouwbaar 

De e-STUDIO330AC en e-STUDIO400AC produceren 35 en 42 pagina’s per minuut met een uitzonderlijk hoge kwaliteit en een eerste afdruk in minder dan zeven seconden. Toshiba’s nieuwste A4-systemen zetten ook de industriestandaard voor perfecte betrouwbaarheid zonder invoerfouten.

Premium eigenschappen

Met het e-BRIDGE service platform in de cloud beheert Toshiba proactief de printers. Diagnostische gegevens en firmware-updates worden automatisch verstuurd, zodat de systemen optimaal functioneren. De printers zijn bijna altijd onderdeel van een bedrijfsmatig informatienetwerk. De Toshiba printers beschermen op diverse manieren (privacygevoelige) informatie en persoonsgegevens door, onder andere gebruik te maken van een Toshiba harde schijf met wipe-technologie die informatie.

Over Keypoint Intelligence 

Al 60 jaar vertrouwen klanten in de digitale beeldvormingsindustrie op Keypoint Intelligence voor onafhankelijke praktijktests, laboratoriumgegevens en uitgebreid marktonderzoek om hun product- en verkoopsucces te stimuleren. Keypoint Intelligence wordt erkend als de meest betrouwbare bron in de branche voor onafhankelijke informatie, analyse en onderscheidingen – dankzij tientallen jaren ervaring met analisten.