Skip to main content

Zes levendige kleuren die jouw kantoor opvrolijken: de Leitz WOW serie

Hoge kwaliteit kantoorartikelen in levendige kleuren die perfect passen in een kantooromgeving.

Onderzoeken tonen aan dat medewerkers die zelf hun werkplek mogen inrichten zich meer op hun gemak voelen en 32% productiever zijn. Geef je werkplek een unieke uitstraling met deze gekleurde, brede reeks leuke kantoorartikelen.

Opbergdozen, brievenbakken, ordners, nietmachines, scharen, notitieboekjes en perforators, al jouw bureauaccessoires kun je in de vrolijke Leitz WOW serie vinden.

Kantoorartikelen Alblasserdam Leitz WOW serieKantoorartikelen Alblasserdam Leitz WOW serie

Nieuw!

Nieuw van de Leitz WOW serie zijn diverse bureauaccessoires met speciale features. Zo heeft de nieuwste desk organiser een inductie oplader bij zich. Deze unieke desk organiser laad je telefoon op zonder kabel. Een LED lampje geeft aan wanneer de telefoon in de juiste positie ligt om op te laden.

Kantoorartikelen Alblasserdam Leitz WOW serie

Of de pennenhouder, een stijlvol design met glossy afwerking, die het geluid van je telefoon versterkt wanneer deze in de houder staat. Deze is verkrijgbaar in mooie duokleuren.

Kantoorartikelen Alblasserdam Leitz WOW serie telefoonhouder

Daarnaast heeft Leitz WOW een nieuwe brievenbak, tijdschriftcasette en een plakbandhouder. Allemaal verkrijgbaar in de mooie duokleuren grijs-wit, roze-wit, groen-wit en blauw-wit.

Kantoorartikelen Alblasserdam Leitz WOW serie plakbandhouder

Alles te vinden in onze webshop: https://webshop.insideoffice.nl/

(Bron)