✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeBeken kleur met Leitz WOWInterieurBeken kleur met Leitz WOW

Beken kleur met Leitz WOW

Zes levendige kleuren die jouw kantoor opvrolijken: de Leitz WOW serie

Hoge kwaliteit kantoorartikelen in levendige kleuren die perfect passen in een kantooromgeving.

Onderzoeken tonen aan dat medewerkers die zelf hun werkplek mogen inrichten zich meer op hun gemak voelen en 32% productiever zijn. Geef je werkplek een unieke uitstraling met deze gekleurde, brede reeks leuke kantoorartikelen.

Opbergdozen, brievenbakken, ordners, nietmachines, scharen, notitieboekjes en perforators, al jouw bureauaccessoires kun je in de vrolijke Leitz WOW serie vinden.

Nieuw!

Bureauaccessoires

Nieuw van de Leitz WOW serie zijn diverse bureauaccessoires met speciale features. Zo heeft de nieuwste desk organiser een inductie oplader bij zich. Deze unieke desk organiser laad je telefoon op zonder kabel. Een LED lampje geeft aan wanneer de telefoon in de juiste positie ligt om op te laden.

Pennenhouder

Of de pennenhouder, een stijlvol design met glossy afwerking, die het geluid van je telefoon versterkt wanneer deze in de houder staat. Deze is verkrijgbaar in mooie duokleuren.

Brievenbak, tijdschriftcasette en een plakbandhouder

Daarnaast heeft Leitz WOW een nieuwe brievenbak, tijdschriftcasette en een plakbandhouder. Allemaal verkrijgbaar in de mooie duokleuren grijs-wit, roze-wit, groen-wit en blauw-wit.

Wil je meer ontwerpen en inspiratie zien en lezen? Bezoek dan onze Inside Office portfolio. Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Ga naar Inside Office contactpagina. Wie weet tot snel!