Optimaliseer uw werkprocessen met de printers van Kyocera


Om de beste printoplossingen aan te bieden werken wij samen met Kyocera en Toshiba. Kyocera biedt betrouwbare milieuvriendelijke printers aan. Dit zijn netwerklaserprinters die werkgroepen kunnen ondersteunen van elke grootte. Goede printers zijn onmisbaar bij de kantoorinrichting.

Kyocera printer kopen

Printers met een Pro Ratio Colour Systeem zijn zo ontworpen dat je alleen betaald voor de kleur die je gebruikt. Dit komt door de kleurentellers in de printer. Deze registreren het kleurgebruik per afdruk. Een erg goed systeem om kosten te besparen.

Digitaliseren met Kyocera

Digitalisering is in deze tijd onmisbaar in het bedrijfsleven. Kyocera maakt het digitaliseren van documenten nog eenvoudiger. De documenten worden gemakkelijk omgezet naar TIFF, JPEG, Pdf-formaat. Wanneer de documenten zijn gescand worden ze gemakkelijk op verschillende bestemmingen opgeslagen.

De standaard printoplossingen van Kyocera worden gemakkelijk in het bedrijfsproces ingevoerd. Doordat er efficiënter gewerkt wordt, kan er veel tijd en geld bespaard worden. De standaardoplossingen kunnen ook geheel geoptimaliseerd worden naar jouw bedrijfsproces. We adviseren je graag over de beste oplossing voor jouw bedrijf.

Beveiliging van Kyocera

Ook de beveiliging heeft Kyocera hoog in het vaandel staan. Wanneer de producten voldoen aan de internationale norm voor beveiliging, is dit te herkennen door het IEE2600.1-certificaat. Op machines van Kyocera wordt de FIPS-module geïnstalleerd. FIPS staat voor Federal Information Processing Standard. Deze voldoen aan de veiligheidsnorm van de NIST (Natioanl Institute of Standards and Technology). Kyocera blijft bezig met het verbeteren van de veiligheid aan de hand van nieuwe normen en technologieën.

Op Kyocera printer geldt standaard één jaar garantie (carry-in garantievoorwaarden). Tot een jaar na de aankoop kan de garantie uitgebreid worden naar een on-site garantie. Vraag hierover advies bij onze professionals.