HomePresentatiesystemen

Presentatiesystemen

Waar beeld, geluid en informatievoorziening samenkomen, in elke denkbare ruimte.

Wat zijn presentatiesystemen?

Een presentatiesysteem zorgt ervoor dat beeld en geluid optimaal op elkaar zijn afgestemd, zodat informatie verteld in de presentatie helder overkomt. Onze oplossingen kunnen wij realiseren voor vrijwel elke ruimte. Wij voorzien leslokalen van digitale schoolborden en touchscreens, narrowcasting voor recepties & inrichtingen op gebied van beeld en geluid voor vergaderruimtes, trainingsruimtes en kantines. Zelfs een eigen thuisbioscoop is mogelijk!

Breng jouw boodschap over

Als je een presentatie geeft wil je dat de boodschap mensen raakt, inspireert of bijvoorbeeld aanzet tot actie. Scherpe beelden en goed verstaanbaar geluid zijn dan onmisbaar. Het tilt de ervaring naar een hoger niveau.

Slimme presentatiesystemen op maat

Of je nu een slim presentatiesysteem zoekt voor jouw vergaderruimte, kantine, leslokaal of auditorium: Inside Office ontwerpt voor jou een passende oplossing op maat. Aan de hand van een kennismakinggesprek komen we meer te weten over je wensen het gebruiksdoeleinde en de grootte van de ruimte. Ons team van professionals gaat geen uitdaging uit de weg. We zijn van alle markten thuis en weten precies welke techniek en apparatuur nodig is om een optimale akoestiek te bereiken.

Schermen en beamers

Wie regelmatig presenteert weet hoe belangrijk het is om te werken met haarscherpe beelden. Beeld en geluid zetten je boodschap kracht bij. Daarom verwerken we uitsluitend de modernste schermen en beamers met de hoogste kwaliteit in onze presentatieoplossingen. Wij adviseren je graag over de beste oplossing gebaseerd op je wensen, de beschikbare ruimte en de grootte van het scherm.

Presentatiesystemen

Ruimteakoestiek en geluidversterking

Het geluid moet goed afgestemd zijn op de ruimte. Galm of echo stoort, waardoor je aandacht verliest. Tijdens het ontwerpen houden we rekening met de akoestiek van de ruimte. We denken mee over de geluidsversterking en stemmen dit af op jouw specifieke situatie. De ene zaal is immers de andere niet.

Akoestiek

Draadloos presenteren

Tijdens het presenteren wil je vrij zijn om te kunnen bewegen en zelfs rondlopen. Dat kan alleen met een draadloze aansluiting van het presentatiesysteem. Kabels zijn niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een laptop die je draadloos met een beamer of scherm kunt verbinden.

Draadloos presenteren

Bekabeling en afwerking

Wij zijn jouw betrouwbare partner gedurende het hele project. Van concept tot realisatie. We leveren jouw presentatiesysteem compleet. Ook aan de afwerking is gedacht. Onze monteurs leggen jouw systeem vakkundig aan en werken alle draden en overige accessoires weg. Zo weet je zeker dat jouw systeem optimaal werkt.

Presentatiesysteem Inside Office


Wij verzorgen een complete inrichting

Als projectinrichter denken we niet alleen mee over slimme presentatiesystemen, maar ook over de verdere inrichting van de ruimte. Zijn er bijvoorbeeld akoestische wanden nodig? Een grote vergadertafel? Een comfortabel zitje? Is de verlichting wel optimaal? Allemaal vragen waar wij je bij kunnen helpen. Samen creëren we een omgeving die uitnodigt en waarin met aandacht geluisterd kan worden naar de presentator!

 

Neem contact met ons op!

Indruk maken met jouw presentaties? Dat begint bij een geschikte ruimte die van alle moderne gemakken en faciliteiten is voorzien. Inside Office helpt je graag bij het realiseren van jouw ideale presentatieruimte. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!