✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioVisser & Visser Accountants en Refine-IT

Visser & Visser Accountants en Refine-IT

Soms krijg je zomaar een bijzondere opdracht op je pad. Goed, we moesten er wel eerst iets voor doen. Visser & Visser Accountants en Refine-IT uit Dordrecht schreven een pitch uit waarin wij een geweldige uitdaging zagen.

De twee ondernemingen zijn namelijk gevestigd op het Dordtse landgoed ‘Klein Amstelwijck’ in een bijzonder representatieve kantoorvilla. Een landgoed dat oorspronkelijk dateert uit het begin van de zeventiende eeuw. Die ingrediënten zorgden voor een onweerstaanbare drang om de pitch te winnen.

Onze eigen interieurontwerpster Fanny de Vries ging aan de slag om historie en hedendaagse functionaliteit samen te laten smelten. Deze uitdaging ging zij aan voor twee ondernemingen die zijn gevestigd op het Dordtse landgoed ‘Klein Amstelwijck’ in een bijzonder representatieve kantoorvilla. Een spannend onderdeel daarin was dat beide bedrijven een gezamenlijke, multifunctionele en representatieve ruimte wilden zien. Voor informeel overleg, restaurantfunctie en ontspanning. Fanny ging voor een industriële look met rustige sfeer. Tijdens de verbouwing en de onlangs gehouden opening waren de ohhh’s en wauw’s niet van de lucht. De mooiste complimenten die je kunt krijgen!

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!