✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioTotalEnergies Corbion

TotalEnergies Corbion

Afgelopen maanden hebben we weer een kantoor mogen renoveren voor TotalEnergies Corbion. Vanuit het ontwerp is het nu ook volledig gerealiseerd. 

TotalEnergies Corbion is een wereldleider op het gebied van marketing, verkoop en productie van polymelkzuur (PLA). PLA is een biobased, recyclebaar en biologisch afbreekbaar polymeer gemaakt van jaarlijks hernieuwbare bronnen en biedt een kleinere ecologische voetafdruk dan veel traditionele kunststoffen. 

 

Projectomschrijving

Voor het ontwerp hebben we gekeken naar het DNA van de organisatie, dit zie je terug in de kleurkeuzes maar ook in de visuals. Op de vloer ligt een visgraat PVC vloer in combinatie met tapijt. Het visgraat PVC geeft een sfeervol accent aan de ruimte.

Groen speelt en belangrijke rol binnen de inrichting. Het geeft niet alleen een goede sfeer en een verbeterde luchtkwaliteit, maar ook hebben planten op kantoor invloed op het welzijn van de medewerkers. Het vergroot de concentratie, productiviteit en creativiteit.

Naast de planten is er detail aangebracht met visuals. Met een knipoog naar het DNA van TotalEnergies Corbion. Ook in het kleurgebruik is de huisstijl te herkennen.

De lattenwand in de vergaderruimte is van Fraké hout en hebben we zelf gemonteerd en de TV er op verwerkt. Fraké is een 100% natuurlijke optie, het hout is namelijk niet met chemicaliën bewerkt. Dit maakt het een heel milieuvriendelijk product.

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!