✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioDen Ouden Tanktransport

Den Ouden Tanktransport

Den Ouden Tanktransport is al ruim 20 jaar actief in het transport van vloeibare lading. Elke dag zijn ze met ca. 50 tankauto’s onderweg in binnen- en buitenland. Den Ouden tanktransport is een gerenommeerd bedrijf in onze regio en dus extra leuk als je het nieuwe interieur mag bedenken en ontwerpen! Zie hier het mooie resultaat:

Projectomschrijving

Voor het ontwerp hebben we gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen. Op de vloer ligt een marmoleum vloer van Forbo met een oranje spikkel, de kleur van het logo van 2Bfound. Dit maakt de vloer hip en eigentijds maar geeft ook een persoonlijk tintje. Deze vloer is tevens de meest duurzame vloer ter wereld!

We hebben gekozen om kleden te gebruiken voor de akoestiek en de aankleding, en mooie Tonone lampen boven de werkplekken, weer in die toffe oranje kleur!

De lattenwand in de vergaderruimte is van Fraké hout en hebben we zelf gemonteerd en de TV erin verwerkt. Fraké is een 100% natuurlijke optie, het hout is namelijk niet met chemicaliën bewerkt, wat het heel milieuvriendelijk maakt.

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!