✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioMaple Group kantine

Maple Group kantine

Het transformeren van een oude kantine naar een sfeervolle, industriële en veelzijdige lunchruimte. Een plek waar je kan ontspannen, met producten die tegen een stootje kunnen. Dit is het eerste deel van het project ‘Maple Group’. De kantine aan de werkplaats, voor zo’n 60 werknemers. 

Maple Group zorgt voor een stevige bescherming voor uw kwetsbare machines en industriële goederen. Daarvoor produceren zij houten kisten, kratten en vloeren. Maar ook zadels, blokken en andere specifieke frames. 

Voor deze vakmannen is er een ruimte ontworpen waar zij in de pauzes kunnen, relaxen, eten en even de competitie met elkaar aan kunnen gaan, in de vorm van sport en spel. Het materiaalgebruik is bepaald door de aansluitende werkplaats, zo zie je hout, beton en staal veel terug. Rustieke en harde materialen die passen bij het DNA van het bedrijf. Daarnaast hebben we ervoor gekozen om gebruik te maken van kunstleer, dit is een praktisch, afneembaar materiaal. De kleuren zijn afgestemd op de huisstijl van Maple Group. De kleuren in combinatie met de materialen geeft het interieur een stoere uitstraling. 

De Flexwall breekt de ruimte op en is daarmee direct een echte eye catcher in de kantine. Deze Flexwall is afgestyled met toffe accessoires. De lange boomstamtafel is aangekleed met diverse stoelen. De verschillende kleuren, materialen en modellen geeft een speels effect. De grote hanglampen van HK Living boven de tafel maken de stamtafel helemaal compleet. De plantenbakken tussen de banken, maken het ontwerp helemaal af en zorgen voor een levendige sfeer. Een ontwerp met oog voor details. Zie jij jezelf hier al lunchen? 

Nieuwsgierig naar meer? 

Houd ons portfolio in de gaten voor nog meer ontwerpen, binnenkort presenteren we je ook graag het kantoor van Maple Group!

Hou

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!