✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioBreko Shipbuilding & Repair

Breko Shipbuilding & Repair

Eindelijk, de kantine van Breko Shipbuilding & Repair is af!

De tekeningen hadden we een tijdje geleden al gepubliceerd en nu kunnen we eindelijk de realisatie foto’s delen! Wij zijn blij!

Uitstraling
De kantine staat in de fabriekshal en heeft ook de uitstraling van een fabriek: industrieel, staal, stoer en robuust. Een echte ‘mannen’ kantine, met die gedachte is het ontwerp ook gemaakt.

Meubilair
Er staan hoge en lage maatwerk tafels. De stoelen die er staan zijn van kunststof, goed reinigbaar en kunnen tegen een stootje. Daarnaast staat er een maatwerk bar inclusief tap en zijn er schuifdeuren op maat gemaakt tussen de twee ruimtes.

Accessoires
In de kantine staat een stoer olievat met een plant voor een heel gaaf effect. Als wanddecoratie zijn er diverse stoere visuals op de muren geplaatst en midden in de kantine staat een tafelvoetbalspel.

Aan alles is gedacht voor het totaalplaatje.

BREKO Shipbuilding & Repair aan het woord:
BREKO Shipbuilding & Repair heeft ons het vertrouwen gegeven om de kantine onder handen te nemen, mede omdat er al een samenwerking bestond. Jeroen van Breko Shipbuilding & Repair: ‘De ontwerpen en ideeën zijn erg goed en precies zoals we in gedachten hadden. De soepele omgangsvorm maakt het erg fijn om dingen bespreekbaar te maken en op te lossen. Er wordt goed meegedacht en er worden voorstellen gedaan waar we echt wat aan hebben. De prijs/kwaliteit verhouding is prima in orde en zelfs een snelle levering is mogelijk bij een spoedgeval’.

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!