✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolioAFS Freight Solutions

AFS Freight Solutions

Afgelopen maanden hebben we weer een toffe kantoorruimte mogen realiseren voor AFS Freight Solutions. Vanuit het ontwerp is het nu ook volledig gerealiseerd. 

AFS Freight Solutions was al een bestaande klant van, zij klopte weer bij ons aan in verband met een verhuizing. Een volledig nieuwbouwpand werd casco opgeleverd in november. Aan ons de schone taak er een stoere en sfeervolle werkplek van te maken. 

AFS Freight Solutions Rotterdam is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer. 

Projectomschrijving

Voor het ontwerp hebben we gebruik gemaakt van diverse kleuren, materialen en patronen. Hierdoor zijn de ruimtes uniek en levendig. De kantoorruimtes zijn aangesloten tot een grote loods. Het kantoorpand zelf is verdeeld met een ruimte kantoortuin, ontvangstbalie, vergaderruimte, printruimte en kantine. 

In goed overleg hebben we voorafgaand aan de ontwerpfase besproken wat de eisen en wensen waren van AFS Freight Solutions. Daarbij hebben we ook gekeken naar het DNA en kernwaarden van de organisatie. 

Op de vloer ligt een combinatie van PVC met tapijt. Het visgraat PVC geeft een sfeervol accent aan de vergaderruimte. Stoere stalen deuren en kozijnen delen de ruimtes op. Deze accenten zorgen voor een stoere look and feel. 

Het kantoor straalt rust uit, er zijn duidelijke looproutes en er is gewerkt met rustige kleuren. Er wordt gebruik gemaakt van ruime elektrisch verstelbare zit/sta bureaus. Een prettige bijkomstigheid om van houding te wisselen tijdens het werken. Het kantoor krijgt sfeer door de details die zijn aangebracht met visuals en lattenwanden. De visuals hebben een knipoog naar het DNA en werkzaamheden van AFS Freight Solutions. 

De vergaderruimte bezit over een ruime vergadertafel met 11 stoelen. De ruimte voelt huiselijk aan door het toegepaste vloerkleed, de visgraat PVC en de lattenwand. In de ruimte is een vakkenkast geplaatst, waar persoonlijke trofeeën van het bedrijf in gezet kunnen worden.

De kantine is echt even helemaal anders. Het gevoel van een grand café bekruipt je als je binnen komt. Er zijn hier veel accenten aangebracht. Zie bijvoorbeeld de groene wandtegels, een echte eye catcher in de ruimte! De ruimte is verder aangekleed met robuuste stam- en bartafels en krukken. Ook de bar is van alle gemakken voorzien. Hier kunnen zeker veel gezellige vrijdagmiddagborrels gevierd worden. 

Klant review

“Wij, AFS Freight Solutions, project expediteur welke internationaal transporten organiseert, staan voor een pro-actieve, enthousiaste maar altijd persoonlijke service.

Je kunt tenslotte pas iets goed doen, als je het ook leuk vind… Na dik 16 jaar op onze oude stek, kwamen wij voor een mooi project te staan. Onze eigen verhuizing en daarbij ook nog eens de inrichting.

Zoek dan maar eens een partij welke de zelfde werkwijze en betrokkenheid hanteert en daarbij ook nog de sfeer en filosofie van het bedrijf kan vertalen in een inrichting en aankleding.

INSIDE OFFICE – voor ons de juiste partij.

Na enkele oriënterende gesprekken heeft Inside Office ons vanaf de eerste bouwtekeningen bij de hand genomen en zo samen met ons stap voor stap tot een geweldig op maat gemaakt resultaat gekomen !”

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!