✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomePortfolio2Bfound

2Bfound

Na de pitch te hebben gewonnen zijn we aan de slag gegaan om het nieuwe onderkomen van 2Bfound geheel gerenoveerd en volgens ons ontwerp op te leveren.

2Bfound is gevestigd in de gezellige binnenstad van Dordrecht en is DE specialist in online marketing zoals; zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing & social media marketing.

Bijgaand het toffe eindresultaat!

Projectomschrijving

Voor het ontwerp hebben we gekozen voor natuurlijke en duurzame materialen. Op de vloer ligt een marmoleum vloer van Forbo met een oranje spikkel, de kleur van het logo van 2Bfound. Dit maakt de vloer hip en eigentijds maar geeft ook een persoonlijk tintje. Deze vloer is tevens de meest duurzame vloer ter wereld!

We hebben gekozen om kleden te gebruiken voor de akoestiek en de aankleding, en mooie Tonone lampen boven de werkplekken, weer in die toffe oranje kleur!

De lattenwand in de vergaderruimte is van Fraké hout en hebben we zelf gemonteerd en de TV erin verwerkt. Fraké is een 100% natuurlijke optie, het hout is namelijk niet met chemicaliën bewerkt, wat het heel milieuvriendelijk maakt.

Meer weten over dit project of wat we voor jouw kantoor kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op met ons team!