HomeKantoorinrichtingKantoorinrichting Rotterdam

Kantoorinrichting Rotterdam

Kantoorinrichting

De uitstraling van je kantoor is belangrijk. Bij een inspirerende werkomgeving zijn je medewerkers productiever en gelukkiger. Daarnaast krijgt je klant direct een fijn gevoel als hij jouw kantoor binnenstapt. Of het nu gaat om een complete restyling of een kleine verandering, bij ons kan het allemaal!

kantoorinrichting Rotterdam

Wil je een nieuwe kantoorinrichting in Rotterdam of alleen nieuw kantoormeubilair, wij zijn daarin specialist. Niet alleen kantoren, maar wij richten ook complete kantoortuinen, vergaderruimtes, kantines en loungewerkplekken in.

Wij overleggen met jou over wat jou kantoor uit moet stralen en wat jouw wensen en eisen zijn. Op basis hiervan zullen wij onze expertise toepassen en een ontwerp op maat maken. Een inspirerend, verrassend, creatief en functioneel ontwerp, gemaakt in onze eigen ontwerpstudio. Inmiddels hebben we al zoveel kantoren ingericht, dat we precies weten wat leuk is en waar we op moeten letten. Toch is elk kantoor anders en zo dus ook elk ontwerp. Het moet vernieuwend en verrassend blijven, Tijdens dit traject werken we nauw samen. Door middel van een 3D tekening komt het ontwerp direct al tot leven en geeft jou dat een goede kijk in jouw nieuwe kantooromgeving. Natuurlijk kan alles nog aangepast worden naar jouw wensen. Samen komen we tot de mooiste kantooromgeving die perfect bij jou bedrijf past. We houden daarbij altijd rekening met Het Nieuwe Werken, ergonomie en akoestiek.

Kantoorinrichting met A-merk meubelen

De kantoormeubelmerken die wij vaak gebruiken zijn Twinform, Palmberg, Huislijn, Drentea, Nice Price Office, Sedus en Lande. Van een bureau en opbergkasten tot accessoires, bijzettafeltjes en ladenblokken. Vergeet ook niet je ergonomische bureaustoel! Wij zijn fan van de bureaustoelen van BMA, HAG, Herman Miller en Aeris. Al deze bureaustoelen zijn ergonomisch verantwoord. Daarnaast hebben we een eigen stoelentheater waar alle stoelen uit te proberen zijn. We geven daarbij zit advies op maat, waardoor jij altijd ergonomisch verantwoord achter je bureau kan zitten.

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!