HomeKantoorinrichtingKantoorinrichting Barendrecht

Kantoorinrichting Barendrecht

Een complete restyling of een kleine verandering: alles is mogelijk!

In de regio van Barendrecht kan Inside Office jouw kantoor een complete restyling geven. Het is tegenwoordig erg belangrijk om een goede werkplek te hebben. Het maakt je medewerkers creatiever, productiever en gelukkiger. Een wie wil nou niet tevreden medewerkers hebben? Kies voor onze professionele kantoorinrichting oplossingen!

Kantoorinrichting in Barendrecht?

We hebben een eigen ontwerpstudio, waar de kantoorinrichting wordt uitgedacht. Er wordt altijd gekeken naar wat jij als de klant wilt samengevoegd met het juiste advies. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en kunnen jou daarmee een perfect plaatje geven. Door onze 3D tekeningen kun je al door je nieuwe kantoorruimte heenlopen, wat jouw nieuwe kantoorplek meteen tot leven brengt. Onze ontwerpster past de nieuwste trends perfect samen met jouw wensen en eisen. Zo krijg je een hip ontwerp met jouw eigen stijl.

Top kwaliteit kantoorinrichting

Om de perfecte werkplek te creëren heb je de juiste kantoorinrichting nodig. We hebben voor ieder wat wils, ook voor elk budget. We werken het meeste samen met de meubelmerken: Drentea, Palmberg, Twinform, Huislijn, Nice price office en Sedus. Denk aan bureaus, vergadertafels, vergaderstoelen, ladekasten, opbergkasten, vitrinekasten. Daarnaast is ergonomisch zitten erg belangrijk en werken we samen met de ergonomische bureaustoelen van HAG, BMA, Herman Miller en Aeris.

Onderschat overigens ook echt niet de akoestiek in een ruimte. Storende geluiden of moeilijk verstaanbare gesprekken hebben een negatief effect op de productiviteit van de medewerkers. Deze geluiden komen meestal van binnenuit, zoals de printer, het koffiezetapparaat of pratende en lachende collega’s. Hierom is het belangrijk om de akoestiek op jouw kantoor te verbeteren. Met de nieuwe inrichting van jouw kantoor zorgen we meteen voor dat de akoestiek goed is. We doen dat door gebruik te maken van de juiste materialen en inrichting.

Van ontwerp tot realisatie. Van een 3D tekening op maat tot een nieuw sprankelend kantoor. We zorgen voor het complete plaatje.

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!