HomeKantoorinrichtingKantoorinrichting Alblasserdam

Kantoorinrichting Alblasserdam

Complete kantoorinrichting of kleine verandering? Alles is mogelijk bij Inside Office

Je wilt een representatieve werkomgeving. Een werkplek waar werknemers zich prettig voelen, die de sfeer en productiviteit bevordert. Wij hebben een eigen ontwerpstudio en kunnen jouw kantoor direct omtoveren tot zo’n productieve werkruimte. Met onze 3D tekeningen komt je nieuwe kantoor ook meteen tot leven. Laat je medewerker met plezier naar hun werk komen, kies voor kantoorinrichting in Alblasserdam!

Wat is kantoorinrichting precies?

Het draait allemaal om het complete plaatje: zowel meubilair als accessoires. Wij zijn dealer van de meubelmerken Drentea, Huislijn, Twinform, Palmberg, Nice Price Office en Sedus. Op dit moment is zit/sta meubilair erg populair en natuurlijk zijn ergonomische bureaustoelen niet te missen in een kantoor. Wij hebben de volgende ergonomische bureaustoel merken: BMA, HAG, Aeris en Herman Miller.

De accessoires maken een kantoor af. Vooral planten hebben een groot effect. Medewerkers die werken op een kantoor met planten en zonlicht voelen zich 15% beter, zijn 6% meer productief en 15% meer creatief. Aanwezigheid van groen op kantoor zorgt voor minder stress. Planten hebben onbewust een kalmerend effect op mensen, waardoor medewerkers zich meer ontspannen en prettiger voelen op kantoor. Planten werken ook luchtzuiverend en heeft daardoor een positieve invloed op de gezondheid. Groen zorgt voor een visueel prettigere omgeving en maakt mensen goedgezind en daardoor ijveriger. Daarnaast zorgen planten op kantoor ook ervoor dat grote ruimtes met veel harde materialen fijner aanvoelen, omdat planten geluiddempend werken. Zorg dus voor een mooie kantoortuin, laat groen zijn werk doen op jouw kantoor.

Kantoorinrichting in Alblasserdam

Vergeet verder niet een visual op de muur voor de sfeer, goede verlichting, raamdecoratie en de juiste bureau accessoires. De juiste kantoorinrichting in Alblasserdam kan zoveel doen voor de uitstraling van jouw bedrijf en de productiviteit van de medewerkers. Zorg ervoor dat je medewerkers iets beleven op hun werkplek. Laat ze met plezier naar hun werk komen en zorg ervoor dat ze zich thuis voelen. Kantoren mogen huiselijk zijn en mogen dat ook uitstralen.

Zit je met een vraag, verlegen om advies of wil je gewoon iets kwijt? Laat het ons weten!