HomeKantoorartikelenKantoorartikelen Zwijndrecht

Kantoorartikelen Zwijndrecht

Kantoorartikelen in de buurt van Zwijndrecht

Wij leveren alle soorten, hoge kwaliteit kantoorartikelen in Zwijndrecht. Alles wat je nodig hebt op kantoor om het werken gemakkelijker te maken, hebben wij in onze kantoorbenodigdheden webshop en in onze fysieke shop in de omgeving van Zwijndrecht. Meer dan 50.000 office supplies kunnen wij leveren tegen een gunstige prijs, goede service en snelle levertijd.

Hoge kwaliteit kantoorartikelen in Zwijndrecht

Quantore is onze inkooporganisatie. Quantore heeft haar eigen Quantore huismerk dat staat voor scherp geprijsd en kwaliteit kantoorbenodigdheden. Daarnaast heeft zij velen A-merken in haar assortiment. Denk aan allerlei soorten office supplies: van kopieerpapier, schrijf/ en spiraalblokken, agenda’s, etiketten, memoblaadjes, notitieboeken, nietmachines, perforators, paperclips, klemborden, plakband tot lijmstiften, bureau-accessoires, ringbanden, ordners, opbergsystemen, hangmappen en tabbladen.

In het assortiment is veel aandacht voor duurzaamheid. We hebben veel duurzame artikelen in ons assortiment en er wordt geprobeerd om het bestaande assortiment zo veel mogelijk te vergroenen. Het huismerk van Quantore besteedt veel aandacht aan milieuverantwoordelijke grondstoffen en productietechnieken.

We hebben allerlei kantoorbenodigdheden, zo ook facilitaire artikelen van de merken Ariel, Bolletje, Chaudfontain, Cif, Coca cola, Douwe Egberts, Dreft, Glassex, Glorix, Duracell, Nestlé, Swiffer en Unox. Hieronder vallen de artikelen zoals batterijen, keuken- en kantine artikelen, schoonmaakartikelen, schoonmaakmiddelen, EHBO-artikelen, papier- en afvalbakken, veiligheid, gereedschap, electra, ventilatoren, hygiënedispensers, persoonlijke beschermingsmiddelen.

Kantoorartikelen Zwijndrecht online bestellen

Al deze artikelen en nog vele meer zijn te vinden in onze kantoorartikelen webshop. De webshop is gekoppeld aan onze inkooporganisatie Quantore en daardoor kunnen we leveren uit een grote voorraad. Wat je vandaag bestelt voor 16.00 uur, wordt morgen al op kantoor geleverd. Snelle levering dus! Ook hebben we een fysieke shop die onderdeel is van onze showroom waar de focus ligt op sfeer, beleving en beweging. Hier hebben we een klein magazijn met de meest voorkomende kantoorartikelen in Zwijndrecht op voorraad. Kom je de bestelde artikelen zelf ophalen, dan is de levering altijd gratis. Is je bestelling boven de €65,-, dan wordt het gratis bij je bezorgd!

Wil je de Inside Office sfeer proeven?