HomeKantoorartikelenKantoorartikelen Rotterdam

Kantoorartikelen Rotterdam

Alle kantoorartikelen uit de regio

Wij leveren meer dan 50.000 kantoorartikelen uit een plaatsje in de buurt van Rotterdam. Alle artikelen komen uit een grote voorraad, zijn A-merken en tegen een lage prijs. Goede service en snel geleverd.

Zowel online via de webshop of in onze kantoorartikelen shop in Alblasserdam.

A-merk kantoorartikelen Rotterdam

Wij zijn Quantore dealer. Quantore voorziet ons van het optimale assortiment van kantoorartikelen. Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. We kunnen veel verschillende kantoorartikelen merken aanbieden. Quantore heeft een eigen huismerk, wat staat voor a-kwaliteit voor een prima prijs. Daarnaast kunnen wij jou voorzien van de artikelen van 3M, Leitz, Durable, Elba, Bicc, Jalema, Brother, Casio, Colop, Esselte, Post.nl, Pritt, Scotch, Sharpie, Stabilo, Tesa, Tipp-ex en Xerox.

Goedkope kantoorartikelen in Rotterdam

Doordat we Quantore dealer zijn kunnen we jou goedkope kantoorartikelen aanbieden. Alle artikelen om het werken wat gemakkelijker te maken. Ons assortiment is compleet, groot en voordelig. Van kantoorartikelen, facilitaire artikelen, papierwaren, opbergen, toners & cartridges, postverwerking & verpakking, presenteren, ICT accessoires, kantoormachines, eigen gebruik, schrijfwaren en stationary.

Via onze webshop vind je al jouw office supplies. Omdat wij Quantore dealer zijn, hebben we een ruim aanbod voor alles voor kantoor. We beschikken over excellente logistieke dienstverlening. De artikelen zitten in een grote voorraad van onze inkoop organisatie Quantore en worden rechtstreeks bij jouw op kantoor geleverd. Wat je vandaag voor 16.00 uur besteld, is morgen al in huis! Snelle levering dus! Daarnaast is de levering ook nog eens gratis als je bestelling boven de €65,- is.

We hebben daarnaast ook nog een fysieke shop in Alblasserdam, in de omgeving van Rotterdam. In onze showroom waar de nadruk ligt op beleving, beweging en sfeer, hebben we ook een kleine voorraad van kantoorartikelen. Daarnaast zijn alle bestelde artikelen ook gratis af te halen in ons magazijn.

Een bestelling plaatsen kan via de webshop, maar er kan ook nog altijd gebruik gemaakt worden van de telefoon of van de week. 5 dagen per week zitten er medewerkers klaar voor jou en al jouw vragen.

Wil je de Inside Office sfeer proeven?