✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoorartikelenKantoorartikelen Hellevoetsluis

Kantoorartikelen Hellevoetsluis

CTA header

Alle kantoorartikelen uit de regio

Ben je op zoek naar kantoorartikelen in Hellevoetsluis? Wij hebben alles voor kantoor. Via onze webshop of fysieke shop in de buurt van Hellevoetsluis vind je al jouw office supplies.

Voordelige kantoorartikelen in Hellevoetsluis

Onze inkooporganisatie is Quantore, waardoor wij een groot assortiment kunnen aanbieden. Zowel met de echte A-merken onder de kantoorartikelen als het Quantore huismerk dat staat voor kwaliteit en voordelige kantoorartikelen. Het Quantore huismerk bestaat onder andere uit: agenda’s, archiefdozen, diverse balpennen, brievenbakjes, hangmappen, bureaustoelen, collegeblokken, correctierollers, dossiermappen, enveloppen, etiketten en flipoverpapier.

Daarnaast hebben we ook ergonomische hulpmiddelen. Ergonomie draait om het veilig en efficiënt inrichten van de werkplek. Een ergonomische werkplek zal jou ongemerkt dwingen om tijdens het werken een gezonde werkhouding aan te nemen. Ergonomische hulpmiddelen kunnen jou daarbij helpen. Zo hebben wij: documenthouders, laptopstandaards, ergonomische muizen voor zowel linkshandigen als rechtshandigen en een voetensteun.

Ook hebben we een ruim aanbod van kantoormachines waaronder diverse rekenmachines zoals zak rekenmachines, grafische rekenmachines en bureaurekenmachines, maar ook snijmachines, inbindsystemen, voorbladen en omslagen en plastic bindruggen.

Kantoorartikelen online

Deze en nog veel meer kantoorbenodigdheden kun je vinden in onze kantoorartikelen webshop. Elke klant heeft zijn eigen inloggegevens, waardoor je altijd jouw bestelhistorie kan inzien. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een favorieten lijstje aan te maken. We hebben een grote voorraad, waaruit we kunnen leveren. Bestel je vandaag voor 15.00 uur dan is het morgen op de gewenste plaats. Boven de €65,- is de verzending ook nog eens gratis!

Wil je goede service, goede prijzen, snelle levertijd en een grote keuze aan kantoorartikelen Hellevoetsluis. Denk dan aan Inside Office!

Wil je de Inside Office sfeer proeven?

Van inspirerend ontwerp tot vakkundige realisatie van de perfecte werkplek

Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes

Bezoek ons op:

Inside Office B.V.
Buitendijks 25
3356 LX Papendrecht

OF VANUIT HUIS?
ZAKELIJKE INFORMATIE:

Bedrijfsnaam: Inside Office BV
KvK nummer: 23071602
BTW nummer: NL801704686B01

Navigeer direct naar

Over ons

© Copyright Inside Office 2024 | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Website door NEXT LEAD