✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeKantoorartikelenKantoorartikelen Dordrecht

Kantoorartikelen Dordrecht

CTA header

Alle kantoorartikelen uit de regio

Uit onze webshop leveren wij meer dan 50.000 kantoorartikelen in de omgeving van Dordrecht. Goede service, A-kwaliteit merken, gunstige prijs en snelle levering.

Quantore is onze inkooporganisatie en voorziet ons van een groot assortiment aan office supplies. Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. Ze onderscheiden zich in de markt door het brede assortiment en de logistieke kwaliteit. In de 20.000 vierkante meter tellende logistieke centrum van Quantore worden jaarlijks ruim vijf miljoen orderregels verwerkt. Door samen te werken met A-merkleveranciers heeft Quantore een groot aantal A-merken in hun assortiment. Daarnaast heeft Quantore een kwalitatief hoogwaardig, maar zeer scherp geprijsd en milieuvriendelijk huismerk voor kantoorartikelen, inkt en toners. Een echte one-stop-shop kunnen wij dus zijn en wordt ook steeds belangrijker. Zeker door het complete assortiment van facilitaire producten, zoals koffie, thee, schoonmaakmiddelen, en smartphone en tabletaccessoires.

Kantoorartikelen in Dordrecht bestellen

Kantoorartikelen online

In onze webshop vind je alle office supplies in een enorme voorraad. Deze artikelen worden geleverd vanuit onze inkooporganisatie Quantore. Als je bestelling boven de €65,- is, wordt deze gratis bij jou op kantoor afgeleverd. Wat je vandaag bestelt voor 15.00 uur is morgen al op kantoor! Hier is sprake van een dropshipment order, waardoor je kan profiteren van een hele snelle levering. Door het grote assortiment zijn alle artikelen bijna altijd op voorraad en vind je alles voor jouw kantoor bij ons. Denk hierbij aan een pen, schrijfblok, cartridge, maar ook ordners, rekenmachines, nietjes en een perforator.

Kortom: goedkope kwaliteit kantoorbenodigdheden voor iedereen op kantoor!

Wil je de Inside Office sfeer proeven?