✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z
io_rgb_payoff_wit

HomeFAQ detail pagina

FAQ detail pagina

Creatief in elke kantoorruimte: van concept tot realisatie

Je nieuwe werkomgeving ontwerpen we op basis van diverse geluksfactoren. In onze ontwerpen nemen we aspecten als ergonomie, duurzaamheid en creativiteit mee. Samen met jou bepalen we welke richting we inslaan en zorgen we voor een perfect en sfeervol interieur onder begeleiding van professioneel projectmanagement. Wij zijn jouw betrouwbare partner bij het realiseren van een creatief kantoor.

Alle disciplines onder één dak

Om tot het beste eindresultaat te komen, bieden wij zowel interieurontwerp en -inrichting in één hand. Gedurende onze samenwerking heb je maar één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk. Korte lijnen, snelle communicatie, kennis en begrip van de situatie en hoge flexibiliteit zijn hiermee gewaarborgd.

Hoewel complete projectinrichting ons uitgangspunt is, kun je bij ons ook terecht voor kleinere projecten. Denk aan het ombouwen van kantoorpanden, diverse praktische aanpassingen uitvoeren of verbouwingen binnen de huidige of nieuwe werkomgeving realiseren. Ook kunnen wij helpen bij de ontwikkeling van hybride werkplekken, zit-sta werkplekken of een thuiswerkplek.