✓ Kennis & creativiteit in projectinrichting ✓ Ervaring in realisatie ✓ Ontzorging van a tot z

HomeVan Ibiza sferen tot luxe comfortOntwerpVan Ibiza sferen tot luxe comfort

Van Ibiza sferen tot luxe comfort

Dit keer mochten we onze creativiteit loslaten op twee vakantiehuisjes, elk met hun eigen unieke sfeer. De uitdaging? Twee compleet verschillende sferen creëren, zodat gezinnen kunnen kiezen welke stijl het beste bij hun vakantiegevoel past.

Dit project was voor ons een mooie kans om onze creativiteit de vrije loop te laten in een andere setting dan de gebruikelijke projectinrichting van kantooromgevingen. Onze ontwerpsters Janine en Fanny hebben ieder hun eigen stempel gedrukt op een van de huisjes. Of je nu houdt van de relaxte sfeer van Ibiza of liever kiest voor een vleugje luxe, er is voor ieder wat wils.

Moodboard vakantiehuis 1: blauw, natuur, bruin en luxe
Moodboard vakantiehuis 2: beach, Ibiza, licht en groen

Luxe en chique: donker en elegant

Het eerste vakantiehuisje is een paradijs voor liefhebbers van luxe en comfort! Bij binnenkomst word je verwelkomd door diepe, rijke kleuren zoals donkerblauw en walnoothout, die samen een warme, uitnodigende sfeer geven. Donkerblauw is de centrale kleur in dit huisje, prachtig gecombineerd met natuur- en aardetinten die zorgen voor een rustgevende, maar toch hotel-chique uitstraling.

Het proces begon met het selecteren van materialen die een luxe uitstraling versterken. De keuze voor een donkerbruine visgraatvloer was snel gemaakt. Dit materiaal oogt niet alleen elegant , maar heeft ook een klassieke uitstraling. De diepe, donkerblauwe keuken met een grijs marmerlook werkblad vormt een centraal punt in de ruimte, waar familie en vrienden samenkomen om te koken en te genieten.

Om het geheel af te maken, koos Fanny voor wandposters met dierenmotieven en groene planten die in elke ruimte terugkomen. Deze brengen de natuur van buiten naar binnen!

Ibiza style: licht, zomers en natuurlijk

Het tweede vakantiehuisje, door Janine, is gebaseerd op de relaxte sfeer van Ibiza. Dit huisje geeft een compleet ander gevoel. Hier moest alles draaien om licht en luchtigheid. 

Janine creëerde een ruimte waar gasten zich meteen thuis voelen, alsof ze zo vanaf het strand het vakantiehuisje binnenstappen. Ze begon met een palet van natuurlijke tinten, gecombineerd met licht eiken meubelen. Janine koos ervoor om olijfgroene accenten toe te passen, denkend aan de sfeer van de olijfbomen op Ibiza. De zwarte details, zoals het matzwarte sanitair en de zwarte plantenbakken, zorgen voor een modern contrast.

De open huiskamer, met aangrenzende keuken en eethoek, is het centrale punt van het huisje, waar de familie samenkomt. De lichte kleuren en zachte stoffen maken het een ideale plek om te ontspannen.

De patio met houten buitentuin sluit perfect aan bij het interieur en is een fijne plek om te relaxen. 

Natuurlijke verbinding en strandlodge sfeer

Beiden ontwerpen moesten een duidelijke verbinding met de natuur hebben. Daarom koos Fanny voor wandposters met dierenmotieven en veel groen in de vorm van planten. Deze planten kwamen ook terug in het ontwerp van Janine, samen met houten lattenwanden en zachte, gestructureerde behangen. Door het luchtige karakter van Ibiza, kon Janine ook spelen met de accessoires. Ze koos voor rotan wanddecoratie en pampasgras in leuke vaasjes. Deze elementen zorgen ervoor dat je het gevoel hebt alsof je in een strandlodge verblijft, ver weg van de dagelijkse drukte.

Luxe en strandrust in de badkamer

In de luxe badkamer zorgen blauwe tegeltjes en matzwarte accenten voor een strakke, moderne uitstraling, terwijl de zachte stoffen en het luxe beddengoed in de slaapkamers een gevoel geven van comfort en gezelligheid.

Het rustgevende gevoel moest naar voren komen in de Ibiza badkamer: als een wandeling over een kiezelstrand. Dit bracht Janine op het idee om lichte kiezels te gebruiken in de douche, wat een strandachtige sfeer weggeeft.

Of je nu kiest voor het lichte en zomerse Ibiza gevoel van Janine, of voor de luxe en donkere chique sfeer van Fanny, in deze vakantiehuisjes kom je even helemaal tot rust. Kiezen wordt bijna moeilijk! 

Bij Inside Office zijn we trots op de diversiteit en kwaliteit van deze inrichtingen, die laten zien hoe veelzijdig onze projecten kunnen zijn. Of het nu gaat om kantoorruimtes of vakantiehuisjes, wij realiseren stijlvolle, functionele omgevingen die perfect aansluiten bij de wensen van onze klanten.