Skip to main content

In 1919 besloot een kleine groep kantoorvakhandelaren zich te verenigen om zo hun inkoopkracht te bundelen. Bijna 100 jaar later is Quantore Europe B.V. marktleider voor kantoorartikelen in de Benelux. Vandaag de dag telt de coöperatie bijna 500 leden met gezamenlijk 1.650 verkooppunten in de business-to-business en de business-to-consumer markt. Inside Office is 1 van die 500 leden.

Quantore verzorgt als groothandel de inkoop en distributie van kantoorbenodigdheden. De core business van Quantore is inkoop en logistiek. Alle denkbare kantoorartikelen zijn in het assortiment vertegenwoordigd, van kleine schrijfwaren tot grote kantoormachines. MVO speelt een zeer belangrijke rol in de bedrijfsvoering van Quantore. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar groene assortimenten, maar ook naar de interne organisatie en de samenwerking met partners. Daarnaast ondersteunt Quantore diverse lokale en nationale maatschappelijke initiatieven.

In het assortiment kantoorartikelen is ook het Quantore huismerk te vinden.
Het Quantore huismerk staat garant voor supervoordelige kantoorartikelen met een hoge kwaliteit.
De Quantore (huis)merkartikelen staan bekend als de ‘Quality products for office and more’. Het merk bestaat sinds 2007 en omvat een brede keuze aan kwaliteitsproducten, die tegen een scherpe prijs verkrijgbaar zijn. Inmiddels bestaat het assortiment uit 1.000 artikelen (inclusief Quantore Inkt & Toner-artikelen). Onder andere:

Kantoorartikelen Dordrecht markeerstift QuantoreKantoorartikelen Dordrecht schrijfblok Quantore

Quantore markeerstift geel                           Quantore schrijfblok

 

Kantoorartikelen Dordrecht ordner QuantoreKantoorartikelen Dordrecht toner cardridge Quantore

Quantore ordner gewolkt a4                       Quantore tonercartridge Brother

Alle Quantore huismerk kantoorartikelen zien? Neem een kijkje in onze webshop.