Skip to main content

We hebben nog een leuk idee voor op kantoor. Met de Work Wall Solution van Smit Visuals creëer je een oneindig schrijf- of prikoppervlak. De wand kan gebruikt worden als ideeënwand, presentatiewand of zelfs als projectiewand. Maak je kantoor persoonlijk!

Deze wand kan in diverse soorten:

Whiteboardwand

Met de whiteboardwand oplossing creëer je een whiteboard oppervlak, desgewenst gecombineerd met glas, kurk of prikoppervlaktes. Ze zijn gemaakt van hoge kwaliteit geëmailleerd staal. De panelen zijn geschikt voor intensief gebruik: ze zijn beschrijfbaar, droog uitwisbaar, magneethoudend en duurzaam. De wanden zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en kunnen op maat gemaakt worden.

Projectinrichting Withebordwand Smit Visuals    Projectinrichting Withebordwand Smit Visuals    Projectinrichting Withebordwand Smit Visuals

Glaswand

Met deze wand wordt er een glazen oppervlak gecreëerd. Ook deze glaspanelen zijn geschikt voor intensief gebruik: beschrijfbaar, droog uitwisbaar en magneethoudend. Ze kunnen geleverd worden in alle bestaande RAL kleuren en daarnaast ook volledig op maat gemaakt worden.

Projectinrichting glaswand Smit Visuals    Projectinrichting glaswand Smit Visuals

 

Prikwand zonder profiel

De bulletin prikpanelen hebben een prikoppervlak van kurklinoleum. Hierdoor heeft de prikwand een optimale levensduur door zelfherstellend vermogen. Ook deze wanden zijn geschikt voor intensief gebruik en de stijlvolle prikpanelen worden zonder profile geplaatst. De wanden zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: zwart, grijs, rood, blauw en oranje.

Projectinrichting prikwand zonder profiel Smit Visuals    Projectinrichting prikwand zonder profiel Smit Visuals    Projectinrichting prikwand zonder profiel Smit Visuals

(Bron)

Wil je meer informatie of ben je gewoon nieuwsgierig? Neem contact met ons op!