Skip to main content

Heb je op kantoor nog een lege muur over of mis je sfeer? Maak dan gebruik van een XXL sfeervisual om jouw kantoor om te toveren tot een inspirerende ruimte!

Denk hierbij aan een mooie sfeerafbeelding of een eigen project uitvergroot waar je super trots op bent. Natuurlijk kan je ook altijd zelf een mooie foto aanleveren die jij ooit hebt gemaakt, voor het persoonlijke tintje.

Kantoormeubelen Dordrecht sfeervisualKantoormeubelen Dordrecht sfeervisualKantoormeubelen Dordrecht sfeervisual

 

Een sfeervisual is direct op een (gladde) wand aan te brengen met zelfklevend vinyl of Airtex PVC met behanglijm te monteren. Airtex is naadloos aan te brengen dankzij de grote printafmeting. Daarnaast is het ook nog eens heel stevig: het scheurt en kreukt niet, is eenvoudig schoon te houden en is brandvertragend en krasvast.

Voor een oneffen muur, een ruimte met een slechte akoestiek of gewoon om vaker te kunnen wisselen is er het textielframe. Dit is een slim systeem voor het opspannen van peesdoeken. Hier kunnen de doeken snel en gemakkelijk verwisseld worden: per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Tevens kunnen we visuals op aluminium platen printen of folie op glas plakken.

Wil je echt je akoestiek verbeteren? Kies dan voor het textielframe en combineer het met akoestisch vilt, om zo met een eenvoudige ingreep de akoestiek in je ruimte te verbeteren.

Kantoormeubelen Alblasserdam sfeervisualKantoormeubelen Alblasserdam sfeervisualKantoormeubelen Alblasserdam sfeervisualKantoormeubelen Alblasserdam sfeervisual

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.