Skip to main content

Technologie is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Ook in ons werk hebben we meer en meer te maken met technologische innovaties.

De smartphone krijgt een steeds prominentere rol in ons leven. Met een lege accu op stap kan daarom niet meer. Dat hoeft ook niet meer, want draadloos opladen krijgt steeds meer navolging. Dus geen gerommel met snoertjes meer, maar je telefoon automatisch opladen. Gewoon als deze naast je op tafel ligt. Of op een andere plek waar je vaak zit. In de auto, op kantoor of thuis op de bank.

Lande heeft standaard een draadloze oplader in het assortiment die onzichtbaar kan worden ingebouwd. In tafelbladen, maar bijvoorbeeld ook in een bankleuning onder de stoffering. Dankzij zijn gepatenteerde technologie heeft de oplader een groter bereik dan andere modellen in de markt. De oplader werkt volgens de oplaadstandaard Qi en is daardoor te gebruiken met de nieuwste smartphones. Voor de telefoons zonder Qi zijn er accessoires die het toestel geschikt maken voor deze manier van opladen. Handig!

Projectinrichting Lande draadloze oplader    Projectinrichting Lande draadloze opladerProjectinrichting Lande draadloze oplader

(Bron)

Benieuwd? Neem contact op!