Skip to main content

Hokra, een creatief adviesbureau uit Noordeloos, is eindelijk ingericht!

Hokra is jong, dynamisch en creatief en creëren fans voor hun klanten door merkactivatie.

Hun kantoor in Noordeloos was toe aan een opfrisbeurt en wij mochten het nieuwe kantoor inrichten! De kernwoorden waren fris, licht, stoer, creatief, anders en de kleur oranje van het logo.

Benieuwd naar de tekeningen? Bekijk ze hier.
En wauw wat zijn we tevreden met het eindresultaat! Precies zoals de tekeningen, alles is gerealiseerd.

Het nieuwe werken
Het nieuwe kantoor heeft losse werkplekken en enkele zit-sta werkplekken. Er is een treinzitje en een concentratiewerkplek waar medewerkers geconcentreerd kunnen werken of bellen. Hierdoor ontstaan er mogelijkheden voor de medewerkers om flex te kunnen werken: helemaal van deze tijd!

Maatwerk meubilair
In het midden van het kantoor staat een hoge tafel die op maat is gemaakt met de stoere Refinery lamp van Lande en een stroompunt.

Onder de trap zit een enorme kast, helemaal op maat gemaakt.
Daarnaast is er een maatwerk plek bedacht voor een dame met een gehoorbeschadiging. Op deze manier zit ze er wel bij en is ze dus wel onderdeel van het team, maar heeft ze minder last van langslopende pratende of bellende collega’s.

In de kastombouwen zijn de bestaande vensterbank en aflegtafels verwerkt.

Aankleding
Er hangen diverse hangplanten door het kantoor voor een speels effect. Daarnaast is er gebruik gemaakt van diverse grote muurvisuals voor de sfeer. De blauwe grote foto aan de muur met de tekst ‘I love it when a plan comes together’, is van hunzelf, net als de visual van de olifant in het treinzitje. Daarnaast is er een groot stuk muur gebruikt voor een planbord: een whiteboard waar men op kan schrijven of plakken.

Hokra aan het woord
‘We waren op zoek naar een bureau die ons kon helpen met de re-styling van ons kantoor. Geen complete verbouwing en behoud van een aantal elementen was voor ons belangrijk. Maar daarnaast waren we wel op zoek naar een nieuwe indeling, wat leuke en creatieve elementen en een aantal praktische eisen. Inside Office is er in geslaagd onze eisen en wensen goed te vertalen in de nieuwe kantoorinrichting. Met een aantal verrassende elementen. De uitvoering is nagenoeg gelijk aan de schets die zij hebben gemaakt en we voelen ons erg prettig in deze nieuwe kantooromgeving.’ (Ankie Crielaard, Adjunct directeur/partner)

Wij zijn trots! Bekijk hieronder de foto’s:

Hokra Noordeloos nieuw kantoor inspiratie creatief oranje

Sfeervisual bij het treinzitje

Kantoormeubelen Alblasserdam Hokra kantoorruimte

Diverse werkplekken, maatwerk tafel, Lande lamp en hangende planten

Kantoormeubelen Alblasserdam Hokra werkplekken

Planbord en sfeervisual

Kantoormeubelen Alblasserdam Hokra werkplekken

Op maat gemaakt en geluidsdempende werkplek

Diverse werkplekken, maatwerk tafel, Lande lamp en hangende plante

Hangplanten

Kantoormeubelen Alblasserdam Hokra werkplekken

Maatwerkkast onder de trap

Kantoormeubelen Alblasserdam Hokra werkplekken

Concentratieruimte