Wil je meer groen op kantoor of in huis? Lees dan hier meer over een living wall. Misschien ben je het al wel eens tegen gekomen: een levende, groene muur. Geen schilderij, klok of andere accessoires aan je muur, maar planten. Trendy, hip en gezond. Maar hoe werkt zo’n living wall?

Het plant portret systeem is een bewezen systeem en één van de meest gebruikte in de USA. Eenvoudig te installeren en gemakkelijk in het gebruik. De planten vervangen is gemakkelijk en snel en elk plant portret bevat vier schappen. Elke plant moet op een speciale stick voor wateropname geplaatst worden en elk schap moet gevuld worden met water.
De plantenstick is nu al enige tijd een succesvolle manier om de periode van water te geven te verzuimen in kantoren. Door de plantenstick toe te voegen aan de cultuurpot, kunnen interval periodes bereikt worden van 10 tot 21 dagen.
Het frame kan in een standaard RAL kleur of andere RAL kleur gespoten worden en is gemaakt van milieuvriendelijk en duurzaam, eco-synthetisch materiaal.

Projectinrichting Living Wall cultuurpot

Een living wall zorgt voor een bijzondere groene decoratie aan de muur. Het ziet er niet alleen mooi uit, maar is ook nog eens gezond. Planten zijn namelijk erg goed voor de gezondheid: dit kun je lezen in onze blog  Groen @ the office. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden en diverse soorten planten waar je uit kan kiezen. Ook is er de mogelijkheid om er een verlichtingssysteem aan toe te passen voor optimale omstandigheden voor de planten.

Benieuwd naar de sfeer van een living wall?

Projectinrichting Rotterdam living wallProjectinrichting Rotterdam living wall

Projectinrichting Rotterdam living wall

Projectinrichting Rotterdam living wallProjectinrichting Rotterdam living wall

(Bron afbeeldingen: Pinterest)