‘Zitten is nooit gewoon zitten’

Hermen Miller is nog een topmerk die wij in ons stoelentheater hebben.

Herman Miller staat voor: inventieve ontwerpen, technologieën en gerelateerde diensten die de belevenis van mensen verbeteren daar waar ze werken, genezen, leren en leven.

Wanneer je zit, ben je onderhevig aan de zwaartekracht die aan je bovenlichaam trekt, waar je inzakt. Als je rug goed wordt ondersteund wanneer je zit, hoeven de spieren niet zo hard te werken om een gezonde, natuurlijke houding vast te leggen.
De geoctrooieerde PostureFit –technologie van Herman Miller werkt door je heupen iets voorwaarts te kantelen, waarmee de basis van je wervelkolom wordt gestabiliseerd en de natuurlijke S-vormige kromming in het zijaanzicht behouden blijft. Dit verstevigt je lichaam en vermindert vermoeidheid. De stoelen van Herman Miller bewegen zoals jij: oppervlakken die zich aan jouw vorm aanpassen en ondersteuning die jouw beste houding mogelijk maakt.
Herman Miller zet zich in voor het milieu door rekening te houden met het milieu in de plekken waar ze werken, de processen die ze gebruiken en de producten die ze maken. Daarnaast is de lange levensduur van de stoelen één van hun meest duurzame eigenschappen. Hoewel elke stoel is ontworpen voor het oplossen van een uniek set problemen, hebben alle stoelen hun iets geleerd over wat een stoel nodig heeft om mensen comfortabeler te maken, organisaties productiever te maken en ruimtes inspirerend te maken.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de Herman Miller bureaustoelen en hoe ze er in het echt uit zien? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend langs in ons stoelentheater!

Kantoormeubelen Ridderkerk Herman Miller bureaustoelenKantoormeubelen Ridderkerk Herman Miller bureaustoelenKantoormeubelen Ridderkerk Herman Miller bureaustoelen

(Bron)