Skip to main content

Hoe vervelend is het als je op kantoor last hebt van storende geluiden of moeilijk verstaanbare gesprekken. Dit heeft weer een negatief effect op de productiviteit van de medewerkers. Deze geluiden komen meestal niet van buiten, maar komen van binnenuit. Printers, koffiezetapparaten, pratende of lachende collega’s etc.. Het verbeteren van de akoestiek binnen je kantoor kan hier het antwoord op zijn.

De akoestiek in kantoor zorgt ervoor dat een werkplek comfortabel is of niet. Een ruimte waar meerdere medewerkers zitten, waarvan de één moet bellen, de ander aan het praten is en weer een ander tegelijkertijd ongestoord wil kunnen werken, is een goede akoestiek erg van belang.
Akoestiek verbeteren op kantoor kan door gebruik te maken van de juiste materialen en inrichting. Zo hebben wij een keer in een kleine gespreksruimte, waar vooral persoonlijke gesprekken plaatsvinden, gekleurde akoestische panelen opgehangen. Deze panelen zorgen voor een leuk effect aan de muur én zorgen tegelijkertijd voor een verbeterde akoestiek. Er zijn zoveel verschillende leuke oplossingen om de akoestiek te verbeteren, zolang er maar gebruik wordt gemaakt van de juiste materialen. Zo helpen akoestische bureauwanden bij het absorberen van geluid, kunnen ze gemakkelijk bevestigd worden en zijn ze verkrijgbaar in verschillende designs. Akoestische kasten nemen dankzij de slimme materiaalkeuze geluiden op en verminderen de nagalm, maar ook planten helpen met het absorberen van geluidsgolven.

Ben je benieuwd hoe wij de akoestiek op jouw kantoor kunnen verbeteren? Neem dan contact met ons op!

Kantoormeubelen Dordrecht akoestiek verbeterenKantoormeubelen Dordrecht akoestiek verbeterenKantoormeubelen Dordrecht akoestiek verbeteren

Kantoormeubelen Dordrecht akoestiek verbeteren

Kantoormeubelen Dordrecht akoestiek verbeteren