Patricia gaat geen uitdaging uit de weg! Een spontane ondernemende dame die vaak in de sportschool te vinden is. Houd van nieuwe dingen ontdekken, maar hunkert ook naar een avondje Netflix.
Steekwoorden die haar omschrijven: uitdagingen, passie, spontaan, ondernemen, aanpakken, fitness, Netflix, ontdekken, onderzoeken.

Een ervaring rijker

Week 4 alweer in januari 2018. Wat vliegt de tijd, vind je niet?! Ik heb in de maand november een blog gepost over wat mijn ‘style’ is, maar nu is het tijd om te vertellen over mijn unieke stageperiode die ik hier heb beleefd en waarvan ik deze week nog van genieten zal.

De gezette stappen
Ik heb voor mijn gevoel flinke stappen gemaakt als het gaat om het ontwerpen van projectinrichtingen. Toen ik in juli als oproepkracht begon had ik nog geen ervaring met het ontwerpen in de realiteit, maar daar denk ik nu wel anders over. Mijn stage heeft mij flink geholpen om deze stappen te zetten en ook goed te luisteren naar wat er van me wordt gevraagd. Door deze beluistering heb ik er ook voor kunnen zorgen dat er ontwerpen naar de klant gezonden of zelfs gepresenteerd konden worden.

Denkwijze over dingen aanpakken
Ik heb gemerkt dat het ontwerpen vooral gaat om denken in oplossingen en ruimtes inrichten naar de smaak van je klant. Persoonlijk heb ik de klanten niet gesproken of gezien tijdens mijn stage, dus zorgde ik ervoor dat ik mijn social media paraat had om toch zoveel mogelijk te weten kunnen komen over het bedrijf en contactpersoon die er werkzaam is (die post natuurlijk veel informatie over het bedrijf).

Mijn opbouwende carrière
In totaal moet ik voor mijn opleiding zes stages lopen en bij Inside Office heb ik nu mijn eerste stage (bijna) voldaan met heel veel plezier. Wie weet zou ik hier over 2 jaar mijn afstudeerstage kunnen doen. Maar voor nu niet getreurd hoor. Als het rooster voor mijn eerstvolgende schoolperiode gunstig is, dan kom ik na schooltijd aan projecten werken. Je kunt me dan misschien nog op mijn vaste plekje vinden.

De volgende doelstelling
Mijn doelstelling voor mijn volgende stage is dat ik echt de details wil gaan zien in projecten, dus de puntjes op de ‘i’ en wat er allemaal bij komt kijken als je een ontwerp gaat realiseren. Denk hierbij dus aan stileren. Dit zou ik graag bij mijn volgende stage willen doen in combinatie met het commerciële gebied, waaronder dan ook administratieve handelingen die erbij komen kijken. Leren dingen zelf te ondernemen op bedrijfsgebied is wat ik hoop om daar te leren.

Aan Inside Office
“Bedankt voor deze unieke, leerzame periode waarin ik veel kennis en vaardigheden op heb mogen doen!” 

P.S. Potje pingpongen?