Kantoormeubelen Alblasserdam

Wij zijn trotse dealer van

Drentea
Twinform
Palmberg
Huislijn
Nice price Office
Sedus

Ben je op zoek naar de mooiste kantoormeubelen bij jou in de buurt? Bij Inside Office vind je diverse kantoormeubelen in Alblasserdam voor elke budget en elke sfeer.

Diverse kantoormeubelen Alblasserdam

We hebben in al onze jaren ervaring genoeg contacten opgebouwd om jouw het perfecte kantoormeubel aan te bieden. Van een vergaderruimte tot werkplek of kantine en stiltekamer, voor alles bestaat het juiste meubilair.

ergonomie inside office

Een vraag?

Daag ons uit! Wij helpen graag.
Van een nieuwe pen tot een complete inrichting, bij ons ben je aan het juiste adres. Kom ook gerust een keer langs in ons mooie pand in Alblasserdam voor een rondleiding of breng een bezoekje aan onze kantoorartikelenshop. Iedereen is welkom!

  naam (*)

  Bedrijfsnaam (*)

  E-mail (*)

  Telefoonnummer

  Jouw vraag

  * Verplicht

  Passie

  @TheOffice Wij handelen vanuit onze passie. Pas als het DNA van jouw organisatie optimaal in jouw kantoorinrichting vertaald is, zijn wij tevreden.

  Creatief

  De creatieve ideeën groeien in onze tekenstudio. Bij de ontwerpfase komt jouw nieuwe werkomgeving al tot leven. Proef de nieuwste trends in onze showroom en laat je inspireren.

  Beweging

  Wij stimuleren ergonomie en fysieke beweging, dat vinden wij belangrijk. Tafeltennis over de vergadertafel of een potje tafelvoetbal, zodat daarna ook weer topprestaties geleverd kunnen worden.

  Home

  Voel je thuis op kantoor, daar gaat het ons om. Het is bewezen dat medewerkers productiever zijn als ze werken in een sfeer- en inspiratievolle werkruimte.

  Kantoormeubelen aanbieders

  Palmberg bijvoorbeeld is een Duitse fabrikant van kantoormeubelen. Hun meubels zorgen voor een prettige en moderne kantooromgeving. Hoge kwaliteitsnormen en een milieubewuste productie vormen de basis voor hun duurzame producten.  In de productgroep tafels zitten de volgende meubels: Bureau Caldo, Bureau Crew, Bureau Intro Tec, Bureau Palma, Bureau Palmega, Bureau Pensum, Bureau Sinac en Bureau Systo tec.

  Onder de productgroep kasten zitten de series Compona, Prisma 2 en Select die op maat gesneden kantoorlandschappen laten ontstaan. Het receptiemeubilair van Palmberg heet Casus en Entree, waar zakenpartners, klanten en leveranciers netjes verwelkomt kunnen worden.

  Bij Palmberg hoort ook kabelmanagement: verticale of horizontale kabelkanalen of ook kabeldoorvoeren horen tot het standaardtoebehoren voor bureaus, waardoor er een onzichtbare bedrading mogelijk is.

  De scheidingswanden van Palmberg heten Terio Plus. Dit is een hoogwaardig scheidingswandsysteem met een wanddikte van 35mm, dat voor visuele en akoestische afscherming van werkplekken wordt gebruikt.

  Twinform

  Een ander meubelmerk is Twinform en staat bekend om haar eigentijdse uitstraling en de perfecte combinatie tussen looks en kwaliteit. De volgende series zitten in het assortiment van Twinform: Twinform T-Bom, Twinform Groups 10, Twinform Kwarto, Twinform one off, Twinform one off 10, Twinform +4 Xl, Twinform T-Balance, Twinform T-Pillar, Twinform T-Blokx, Twinform duo en Twinform +4 ALU Exworks.

  De tafel T-Bom is door zijn weldoordachte onderliggende systeemarchitectuur een volwaardig basisplatform. Door de modulaire structuur is deze breed inzetbaar: van standaard single of duo werkplek tot management – of vergaderopstelling. Ook kan deze van basic neutraal ogend tot een uiterst representatieve directieopstelling en altijd voorzien van dezelfde onderliggende ergonomische techniek met verschillende bladvormen-afwerkings mogelijkheden.

  Projectinrichting, kantoorartikelen, printoplossingen en presentatiesystemen zijn écht ons ding!

  Kortom: wij hebben alles wat een kantoor nodig heeft.

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief?

  Blijf op de hoogte van laatste aanbiedingen en nieuwtjes