Kantoorinrichting: van A tot Z

Nieuw kantoor inrichten? Bij ons ben je aan het juiste adres. Wij toveren jouw kantoor om tot een inspirerende en sfeervolle werkomgeving. In onze eigen ontwerpstudio kunnen we met 3D tekeningen jouw nieuwe kantoorinrichting direct tot leven brengen. We houden de nieuwste trends goed in de gaten, zodat we jou een passend en hip advies kunnen geven.

Wil je een kleine verandering of een complete re-styling van jouw kantoor? Alles is mogelijk!

Topkwaliteit kantoorinrichting

Dit doen we met kantoorinrichting van Drentea, Palmberg, Huislijn, Twinform, Nice Price Office en Sedus. Houd je van strak, zakelijk, hout, zwart, wit of juist van een gezellige inrichting? Voor elke uitstraling is er perfect passend meubilair te vinden.

Denk bij het kantoor inrichten aan elektrische zit-sta werkplekken die tegenwoordig erg populair zijn, zoals de Drentea PiqNiq of een in hoogte verstelbaar bureau met slingerverstelling van bijvoorbeeld Palmberg. Ook kun je denken aan mooie vergadertafels met bijpassende vergaderstoelen met een juiste audiovisuele oplossing of een mooie ontvangsthal met een mooie, stijlvolle balie en een comfortabele plek waar de gasten kunnen wachten. Daarnaast zorgen mooie en handige opbergkasten voor een opgeruimd kantoor.

Een goed en inspirerend kantoor interieur heeft ook de juiste faciliteiten, zoals audiovisuele oplossingen voor presentaties en kopieermachines. Denk hierbij aan de multi functionals van Toshiba en Kyocera met onderhoudscontract: A4, A3, kleur en zwart/wit kopieermachines. We hebben zelfs een eigen technische dienst voor als er storingen zijn.

Vergeet ook niet om meteen een ergonomische bureaustoel aan te schaffen. Ergonomie draait om het veilig en efficiƫnt inrichten van de werkplek. Ergonomisch werken betekent dat gebruiksvoorwerpen, machines en taken zo zijn ontworpen dat ze de veiligheid, de gezondheid, het comfort en de efficiency van mensen bevordert. Met de bureaustoelen van BMA, HAG, Herman Miller en Aeris zorg je ervoor dat de medewerkers ergonomisch verantwoord kunnen zitten. Let hierbij wel op je houding, want slecht zitten op een goede bureaustoel is alsnog slecht zitten.

Meer dan alleen kantoor inrichten

Een lounge, vergaderkamer, wachtruimte, ontvangsthal, kantine, directieruimte, vaste werkplekken of flexplekken: wij regelen alles. Met het juiste tapijt van bijvoorbeeld Interface, Leoxx of Modulis, pvc van Leoxx of Tarkett, de juiste stoffen van de Scandinavische merken Gabriel, Camira en Kvadrat , raamdecoratie van Sun Color, wandpanelen van Iboma en de juiste verlichting van Flos, Artemide, Dark, Muuto, Waldmann en Luceplan krijgt jouw nieuwe kantoor de uitstraling die jij wilt. Het juiste meubilair maakt het kantoor interieur helemaal af. Leuke treinbanken, stiltekamers, mobiele units en vergadertafels waar ook een potje tafeltennis gespeeld kan worden voegen net dat beetje extra toe aan je werkomgeving.

Een kantoorinrichting mag huiselijk zijn. Daarom houden wij ons ook vast aan de zin: @ home @ the office. Zorg voor bankjes, krukjes, stoeltjes, kasten, opbergruimtes en accessoires, want die maken het complete plaatje af! Denk aan een hippe kapstok van Cascando of Norman Copenhagen, mooie planten voor de zuurstof in jouw kantoor, een olievat als zitje, hangende lamp of plantenbak of een stoere visual op de muur voor de sfeer. Of ga voor een living wall (een muur met levende planten) voor een gaaf effect, een mooi carpet, vaas, klok of een mooie scheidingswand tussen de bureaus.