Skip to main content

Een opgeruimd bureau is een rustig hoofd. Het werkt prettiger, maar is ook beter schoon te houden. Daarnaast is het voor flexwerken een must dat er gewerkt wordt met de cleandesk policy.
Ook genoeg van een rommelig bureau? Vind hieronder een aantal Inside Office tips om jouw werkplek zo clean mogelijk te houden.

Sorteer en gooi weg
We worden bedolven onder bergen papier, wat ervoor zorgt dat we soms lange tijd bezig zijn om de juiste documenten te vinden. Hou daarom je documenten geordend en gooi direct weg wat je niet nodig hebt. Als het bureau opgeruimd is, kan dat veel tijd besparen.

Kabels wegwerken
De wirwar van de kabels onder je bureau ziet er ongeordend uit en kan je ook nog eens belemmeren in het uitvoeren van de werkzaamheden. Het creëert stofnesten, onnodige uitval van computers en netwerken en daarmee kan er brandgevaar ontstaan.  De oplossing voor deze wirwar is het gebruik van kabelmanagement. De kabels worden dan onder je werkplek geordend door middel van kabelklemmen, kabelgoten of kabeldoorvoer door het blad. Einde van die vervelende kabelspaghetti en een veel strakker bureau!

Opbergruimte
Losse spullen op een bureau ogen al snel rommelig. Met onderstaande kantoorartikelen maak je je bureau opgeruimd en netjes, maar ook nog eens veel leuker!

Durable Varicolor lijn
Met deze nieuwe lijn van Durable organiseer je op een bijzondere, elegante manier. De materialen zijn van goede kwaliteit en het uitgekiende ontwerp maken van Varicolor de blikvanger op kantoor. De ladeboxen kunnen worden gestapeld met behulp van anti-slip kunststof pads en passen in alle standaard kantoorkasten en dressoirs bij plaatsing naast elkaar. De fijn gekleurde lijnen van de ladeboxen dienen als hulp bij het organiseren wanneer de lades gesloten zijn. De smart office lijn speelt daarnaast ook perfect in op mobiel werken. De producten bieden ondersteuning voor tablets en smartphones en zijn een hulpmiddel om kleine accessoires te transporteren of op te bergen. (Bron)

Kantoorartikelen opgeruimd Vitra Toolbox

Vitra toolbox

De toolbox is een praktisch opbergmiddel. Hij biedt plaats aan gereedschappen en accessoires en kan in de kast, op een plank of in een karretje worden gezet. Zo is alles binnen handbereik. De Vitra toolbox is van kunststof en te verkrijgen in diverse kleuren.

Vul je pennenbak met je standaard dagelijkse kantoorartikelen zoals je favoriete pen, marker, liniaal, post its, typ-ex, rekenmachine, plakband, nietjes en paperclips. Om je bureau na een lange werkdag schoon en netjes achter te laten kan je je pennenbak opbergen in een opbergkast. (Bron)

Kantoorartikelen organiser Leitz WOW

Leitz WOW

De kleurrijke Leitz WOW serie zijn aantrekkelijke kantoorartikelen van hoge kwaliteit in opvallende kleuren. Je kan kiezen uit zes levendige kleuren, die een persoonlijke tint aan je werkplek geven. Deze serie heeft van alles: van opbergdozen en brievenbakjes tot ladenboxen. Daarnaast heeft deze lijn ook kantoorartikelen zoals een perforator, prullenbak en ringbanden in dezelfde kleuren. (Bron)

 

Kantoorartikelen Leitz Wow organiser

Kantoorartikelen Leitz Wow organiser