Anywhere koffer en Formwork van Herman Miller nu in onze shop

De Anywhere-koffer geeft de hedendaagse werknemers de vrijheid om altijd en overal te werken, terwijl de belangrijkste benodigdheden bij de hand zijn

De Anywhere-koffer van Herman Miller is een veelzijdig werkgereedschap die jou effectief laat werken in verschillende werkomgevingen en op verschillende plaatsen. De koffer is een lichtgewicht, maar slijtvast product en kan tot 4kg aan gewicht dragen.
De anywhere koffer is verkrijgbaar in het zwart, met een keuze van groene, rode of grijze bekleding. Hij is zowel stijlvol als praktisch en gemaakt van onderdelen die slijtvast en milieuvriendelijk zijn.

Kantoorinrichting Anywhere-koffer Herman MillerKantoorinrichting Anywhere-koffer Herman Miller

 

 

 

 

Formwork: stapelbare bureaubladopslag om orde te scheppen in papieren, gereedschappen en voorwerpen.

 

Sam Hecht en Kim Colin hebben de vormen en maten van Formwork grondig doordacht om een intuïtief gevoel van nut aan te spreken en waarin de accessoires op allerlei manieren gestapeld en gecombineerd kunnen worden.

Formwork is gecreëerd in verschillende grootte en vormen, waardoor sommige voorwerpen uit het zicht worden gehouden, terwijl andere voorwerpen binnen bereik blijven.  De geraffineerde vormen, materiaalproductie en het kleurenpalet geven een uniek gevoel aan deze accessoirelijn.  Elke vorm is gevormd in ABS-plastic met een antislip siliconen onderstel.

Kantoorinrichting Formwork Herman Miller    Kantoorinrichting Formwork Herman Miller    Kantoorinrichting Formwork Herman Miller    Kantoorinrichting Formwork Herman Miller

(Bron)

Deze accessoires zijn voor nu alleen nog te verkrijgen in onze shop in Alblasserdam!