Daniëlle Korteland is dé kantoorartikelenexpert. Heeft het hele jaar door de zomer in haar bol. Extreem klantvriendelijk, vrolijk en uitbundig. Als het gaat om de liefde vieren, is Daan zeker van de partij!

Valentijnsdag wordt ook wel de dag van de liefde genoemd. Op deze dag vieren we niet alleen het feit dat de liefde bestaat en iedere dag om ons heen is, maar is er ook de mogelijkheid om je verborgen verliefdheid bekend te maken. Dit kun je doen door een kaart te sturen, een bosje bloemen te geven of een brief te sturen naar je geliefde! Omdat veel mensen het toch nog eng vinden om hun verliefdheid te bekennen, worden er met Valentijnsdag veel anonieme briefjes, kaartjes en bloemen gestuurd. Hierdoor kun je toch je liefde bekennen, maar blijft het voor de ontvanger van de cadeaus onbekend dat jij het cadeau hebt gestuurd…

Maar het zit hem ook vaak in de kleine dingen en die hoeven niet alleen op Valentijnsdag. Wie mijn grote liefde is dat weten jullie inmiddels ook wel als je mijn blogs volgt, mijn lieve zoontje!

Liefde is…
Liefde is een lekker chocolaatje bij de koffie. En die koffie zet jij dan natuurlijk met alle liefde in die leuke mok, ook voor de ander!
Liefde is een notitietje maken op een hartjesnoteblok!

Liefde is samen delen van het eten uit je roze lunchbox. Wees niet bang als roze niet echt jouw kleur is, want ook in denim, groen en wit is de lunchbox beschikbaar.

     

 

Liefde is een geurkaarsje aansteken!
Liefde is een lieve boodschap op het krijtbord schrijven!
Liefde is je liefdesbrieven versieren met deze leuke stickers.
Al deze artikelen zijn natuurlijk te verkrijgen in onze webshop!
Liefs!
Daan