Skip to main content

Hallo allemaal!! Sinterklaas is net weer de deur uit en de kerstdagen zijn in aantocht, gezellig! Zijn jullie er allemaal een beetje klaar voor…?? De boom optuigen, huis versieren, de supermarkt leeg halen, want ze zijn tenslotte wel 2 dagen dicht!! hectisch hectisch…  Ik kan het je wel wat gemakkelijker maken met wat tips voor versieringen en cadeaus die natuurlijk te verkrijgen zijn in onze webshop  en in onze shop aan de Kelvinring 56 a+b te Alblasserdam!

Dan te beginnen met natuurlijk bij DE nummer 1 versiering, de kerstboom, 120cm Kertsboom 120 cm hoog en 150cm Kerstboom 150 cm hoog Voor in de boom natuurlijk kerstballen kerstballen en leuke verlichting lichtjessnoer .

Wat ik dit jaar ga doen, zijn wat sneeuwvlokken op het raam spuiten met sneeuwspray ( overigens weer makkelijk te verwijderen ) de sjablonen zijn ook verkrijgbaar met de kerstman en een sneeuwpop! En wat sfeervolle kerstboomlampjes neerzetten, wat gezellig!

En wat geef je dit jaar kado aan je familie en/of vrienden, hier wat kadotips. Wat dacht je van een heerlijke Rituals geschenkset. Of heerlijk wat te snoepen en helemaal hot, de Tony chocolonely Gluhwein! chocolade Een theelichthouder van metaal, theelichthouder ster

En om dit soort mooie momenten vast te leggen op camera, de Polaroid originals onestep 2 vf. De Polaroid OneStep 2 VF is een analoge direct-klaar camera voor het moderne tijdperk, waarbij een klassiek design met hedendaagse stijl wordt gemengd. De OneStep 2 is geïnspireerd op de originele Polaroid OneStep camera uit 1983, maar werd geüpdatet om een eenvoudige, makkelijk te gebruiken direct-klaar camera te zijn. Een camera die direct uit de doos te gebruiken is.

Of gewoon een printer, bijvoorbeeld de handige Brother DCP J572 dw Een perfecte all-in-one voor thuis of klein kantoor, met vele mogelijkheden op het gebied van printen, kopiëren en tevens uitgerust met handige scanopties. Beschikt over een Wi-Fi verbinding voor draadloze connectie met uw computer, laptop, smartphone of tablet. Via het Media Card Center voor de meest voorkomende geheugenkaarten en de speciale fotopapierlade, print u zelf levendige kleurenfoto’s tot A4 formaat.

Dit was mijn blog voor de maand december, ik zal deze maand een leuk kerstartikel bij de bestellingen van de kantoorartikelen toevoegen, dus laat je verrassen!!

Tevens zijn wij van 24 december tot 2 januari gesloten. Namens mij en mijn collega’s hele fijne feestdagen gewenst!