Skip to main content

Goed zitten op een bureaustoel na een zitinstructie

Goed zitten hoe doe je dat? Uiteraard heb je daar een ergonomische bureaustoel voor nodig. Maar even zo belangrijk bij goed zitten is het correct instellen van uw stoel. Door jouw stoel goed in te stellen krijg je de beste ondersteuning tijdens jouw (beeldscherm-) werkzaamheden en voorkom je lichamelijke klachten. Ook het goed inrichten van de overige onderdelen van uw werkplek, zoals het instellen van de hoogte van jouw bureau en beeldscherm, muis, toetsenbord en documentenhouder dragen ertoe bij dat je goed zit en dus gezond kan werken.

Zitinstructie: essentieel bij goed zitten

Als u op basis van ons gedegen advies een weloverwogen keuze voor de juiste ergonomische bureaustoel heeft gemaakt of al een goed instelbare stoel in uw bezit heeft, houdt onze service natuurlijk niet op. Inside Office helpt jou en jouw medewerkers om iedere bureaustoel op iedere individuele gebruiker in te stellen. Zo wordt de bureaustoel ook echt jouw bureaustoel! Een optimaal gebruik van jouw bureaustoel bevordert het welzijn op de werkplek en daardoor je productiviteit. Wie goed zit, werkt immers prettiger!

Ook in combinatie met de variabele en elektrisch instelbare zit-sta bureautafels is een goede zit- en zeker ook sta-instelling aan te raden!

Inside Office streeft er daarom naar dat iedere gebruiker op locatie een persoonlijke zitinstructie krijgt. Alleen op deze manier zijn we er zeker van dat je correct op de stoel zit en wordt het maximale zitcomfort uit de stoel gehaald. Hierdoor worden klachten, veroorzaakt door verkeerd zitten, zoveel mogelijk voorkomen en wordt het ziekteverzuim tot een minimum beperkt.

zitadvies

Werkplekadvies en zitinstructie

Wij stellen ons voor dat het allemaal erg veel is waar je op moet letten. Een eenmalige zitinstructie kan al een groot verschil opleveren in het herkennen van signalen van een onjuiste houding of het bewustzijn van je eigen houding. Wij helpen je hier graag bij.

Kosten

Zitinstructie van ca. 4-5 personen per uur à € 75,- per uur.

Stoelen theater

Naast dat wij je graag adviseren, nodigen we je graag uit in ons stoelen theater. Hier vind je al onze favorieten modellen op één plek. In on stoelen theater kun je onze stoelen proef-zitten en bekijken. Met onze kennis en advies kies je altijd de juiste stoel.