Skip to main content

Wij zijn verhuisd!

Zoals de meeste van jullie wel weten zijn wij afgelopen zomer verhuisd van Alblasserdam naar Papendrecht. De reden? We zagen dat we simpelweg minder liggende voorraden nodig hadden en we wilden ons kantoor aanpassen naar de huidige projecten, werkwijze & visie.

En laat het inrichten van een goed, sfeervol kantoor nu helemaal in ons straatje passen! In deze Covid-19 tijd hebben we bewust geen grote opening georganiseerd. Wel nemen we je graag in dit blog mee met de ontwerp en de realisatie van onze verhuizing/verbouwing.

Zoals elk project starten we bij een conceptfase. Dat betekent brainstormen over functies, wensen, stijlen en materialen, een mooie klus voor onze ontwerpstudio!

Hierin nemen we mee dat het kantoor een clubhuis functie heeft, waar warm ontvangst voor collega’s en relaties bovenaan het lijstje staat. In onze ontwerpen passen we daarom ook veel warme materialen, maatwerk items en accessoires toe om een persoonlijk en gezellig interieur te creëren waar je jezelf echt thuis voelt.

Zitten alle betrokkenen op een lijn? Dan is het tijd om te gaan ontwerpen. De wensen en ideeën worden visueel gemaakt in ons 3D tekenprogramma, zie hier hoe het ontwerp tot leven komt.

En dan eindelijk de realisatie! Met onze leveranciers, partners en veel eigen werk is er ontzettend hard gewerkt. Voor relaties leveren we graag turn-key projecten op met aandacht voor details en afwerking, dus zo ook voor ons eigen Inside Office kantoor.

Al het inventariseren, brainstormen, ontwerpen, plannen en verbouwen heeft geleid tot een prachtig eindresultaat. Een kantoor waar ons DNA in verweven is en waarin we onszelf thuis voelen. Kortom, een geslaagd project.

Nieuwsgierig? We hopen jullie snel eens te verwelkomen in ons kantoor.

inside office kantoor clubhuis
inside office kantoor ontwerp interieur
kantoorinrichting advies
advies ontwerp intereiur
kantine ontwerp
kantine ontwerp kantoor
clubhuis inside office
Benieuwd geworden naar meer ontwerpen en projecten? Bezoek dan onze portfolio Inside Office portfolio Wil je ook een keer van gedachten wisselen wat er bij jullie op kantoor mogelijk is? Dat kan natuurlijk! Of we nu een groot of klein kantoor inrichten, alles draait om de juiste sfeer. Bel dan gerust voor een afspraak! Inside Office contactpagina